Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tudnád viselni egy életen át, hogy a kapcsolatodban te szeretsz jobban?
Azt mondják, egy kapcsolatban az egyik fél mindig jobban szereti a másikat. El tudnád-e viselni egy életen át, hogy te vagy oda jobban a párodért és mindig te várod jobban, hogy együtt legyetek?
Tegyük fel, hogy adott egy kapcsolat. Az egyik fél rajongásig odavan a párjáért, alig várja a találkozókat, minden programját úgy alakítja, hogy a párjával együtt tölthető időt veszi legelsőként figyelembe és csak ezután szervez magának programot a barátokkal. A kapcsolatban nagyon figyelmes, odaadó. Aztán adott a párja, aki szereti a társát, de ráérősen intézgeti a dolgait, nem siet a párjához és ha netán összefut a barátjával, nyugodtan elbeszélget vele órákig, pedig tudja, hogy a párja már várja őt. A kapcsolatban nem túl figyelmes, ez elmondható minden apró helyzetre, pl. elfelejti a születésnapokat, névnapokat, évfordulót és nem csinál ügyet abból sem, hogy bármiben a párja segítségére legyen.
El tudnád-e viselni, hogy az első "kategóriába" tartozz és a szíved mélyén folyamatosan sóvárogj, hogy jobban legyél szeretve vagy legalább annyira, mint amennyire te szereted a társad?
Első :D:D.Am jogos.
Figyelj kérdező egy kapcsolatban mindig van olyan fél aki erősebben szereti a másikat.Így van rendjén.
1-es: Nem tudom, miről beszélsz, mert nem nézem a sorozatot, így nem tudom, miről szól. Saját tapasztalatom alapján született a kérdés.
3-as: Miért bánod, hogy vége lett? Sosem tapasztaltad meg, hogy valaki jobban szeretett téged annál a párodnál?
3-as vagyok:
Azért bánom, hogy vége lett, mert úgy gondolom, hogy ennek ellenére tökéletesek voltunk egymásnak: a párom soha nem volt egy rajongó típus, senkiért, ennek ellenére éreztem, hogy szeret és törődik velem, még ha nem is úgy mutatja ki néha. Egyébként pont ezért lett vége a dolognak, mert őt(!) kezdte el zavarni ez a különbség. Én pedig úgy gondolom, hogy ami az évek alatt igazán számít, az a kölcsönös szeretet (nem pedig a rajongás meg a nagy lobogó tűz, amit ő magából hiányolt), és az nálunk biztos vagyok benne, hogy életünk végéig meglett volna.
Nem, én nem tudtam elviselni és vége is lett a kapcsolatnak, hála a jó égnek!!!
Ha nem érzem, hogy szeret a másik, akkor meg is feszülhetek....
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!