Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit válasszak jobb munkaleheto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit válasszak jobb munkalehetoséget vagy a szeretőmet?

Figyelt kérdés

Kaptam 1 mindenn teren jobb melot. Vagyok oda. De Ha elmegyek őt elvesztem örökre, de nélküle se akarok lenni már az életem része.

Nemtudom mit csináljak nyilván ésszel kell dönteni de depresszióba se akarok esni meg érzelmileg nulla se akarok lenni

aug. 15. 17:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Vagy max találsz másik szeretőt.
aug. 15. 19:30
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem tudok szeretozni olyan lesz a beosztásom h a feleségemmel egyszerre érünk haza. Fura lenne állandóan hivatkoznak arra miért vagyok távol stb. Mikor eddig nem maradoztam ki soha. Egyébként meg nem is akarok keresni másikat ezt se kerestem csak simán kialakult. Alqpjaraton nem vagyok az a hűtlenség fajta. Nem tervezek keresni mert a mostanit se szórakozási tartom. Simán megszerettuk egymás jó azzal elfojtott ido
aug. 15. 19:39
 13/18 anonim ***** válasza:
81%
Akkor eleve más beosztást kellett volna mondanod a feleségednek. Hogy nem négyig hanem ötig tart a munka. Én adom itt a tippeket azt’ nekem sosem volt meg nem is kell szerető.
aug. 15. 20:31
 14/18 anonim ***** válasza:
76%
Az eszedre. Emberek jonnek - mennek, a terveid legyenek az elsok.
aug. 15. 20:40
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Jó kérdés...Mert az erkölcs azt mondja, hogy a családot.

De ha a családot és az új munkát választod, akkor lehet, hogy szép lassan ahogy írod is, belefásulsz a dolgokba. Ez pedig azt fogja magával vonni, hogy a kapcsolatodon is lecsapódik. Jó kedélyű, boldog ember otthon is türelmesebb, vidámabb. Befásult, beleunt ember türelmetlen, semmi nem jó neki...

aug. 15. 21:41
 16/18 A kérdező kommentje:
15 ös pontosan. A szeretom tartja bennem azt h a csalad boldog velem. Nelkule csak annyit latnanak h boldogtalan vagyok es semmihez nincs kedvem
aug. 16. 06:11
 17/18 anonim ***** válasza:

Erre csak akkor tudnánk válaszolni ha tudnank mindnet.

Igy nagyjából értjük de a válás miért nem johet szóba?

Erről írj par sort legalább privibe.

Mi az amitől félsz? Mi az amitől tartasz?

aug. 17. 17:37
 18/18 A kérdező kommentje:
Mert alapvetően jól megvagyunk a feleségemmel csak házastársi élet nincs. Van 1 felepitett életünk. A gyereknek mindene megvan. Ha külön mennénk azzal macerasabb nem lenne elég pénz arra h külön külön is kegyes mind kettőnknek saját lakása. Emellett a feleségem 1 biztos pont. Ismeri a hülyeségeim sokatsegit mindenben, megúsztuk a terhet ami külön külön már necces lenne
aug. 17. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!