Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit válasszak jobb munkaleheto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit válasszak jobb munkalehetoséget vagy a szeretőmet?

Figyelt kérdés

Kaptam 1 mindenn teren jobb melot. Vagyok oda. De Ha elmegyek őt elvesztem örökre, de nélküle se akarok lenni már az életem része.

Nemtudom mit csináljak nyilván ésszel kell dönteni de depresszióba se akarok esni meg érzelmileg nulla se akarok lenni

aug. 15. 17:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
39%

Lépj ki a mostani kapcsolatból és ha ennyire oda vagy akkor költözz össze a szeretőddel.

Így mindenki nyer,a mostani megcsalt párod is, a szeretőd is és te is.

aug. 15. 17:34
 2/18 anonim ***** válasza:
40%
Nem potyára csak a szeretőd nem a párod.
aug. 15. 17:36
 3/18 anonim ***** válasza:
Honnan veszitek, hogy a szeretője nem a "párja"? Nem mindenki használja ezt a szót. A szerető mióta szitokszó?
aug. 15. 17:59
 4/18 anonim ***** válasza:
Pasik miatt kár elcseszni éveket.
aug. 15. 18:02
 5/18 anonim ***** válasza:
80%

A munkat valaszd

Hosszu tavon mindig ez a jobb befektetes

aug. 15. 18:13
 6/18 anonim ***** válasza:
Miért, a munkahelyen tudtok csak dugni vagy mi?
aug. 15. 18:24
 7/18 anonim ***** válasza:
53%
Munkaalapú társadalom van, így a munkát választanám.
aug. 15. 18:33
 8/18 A kérdező kommentje:

Ha elmennek olyan lenne a munkabeosztas h egyáltalán nem tudnánk találkozni és megszakadna a kapcsolat. Ésszel tudom h nem fogok elválni. Meg hogy ez jobb meló jobb fizu ott vannak a barátaim is. De ha élmények akkor jön a mokuskerek. Csak a munka és a család, ennyiből fog kimerült az életem. Feleségemmel rég nincs házastársi viszony. Magányosnak fogom érezni magam. Nem akarok elválni, ő biztos pont az életemben van házunk mindenünk megvan. De szeretőm nélkül unalmas mokuskerekbe lennék zárva. Megszokás h van nekem ő 1 kikapcsolódás kapok tőle sok törődést amit a felesegemtol nem.

Oké élmények van pénz több idő a családra stb. De belül meg magányos szeretethianyos maradok. Mit ér mindez ha nem vagyok boldog és kiegyensúlyozott?

Nem tudom mit csináljak. Nem akarom h élmények és otthon csak azt látják rajtam h boldogtalan vagyok h a gyerekem is ezt lássa. Ha ,arabok a régi munkahelyemen meg igaz szarabb de legalább van 1 kis boldogsagom.

aug. 15. 18:40
 9/18 anonim ***** válasza:
68%

Most már értem. Szóval nős vagy, eszedben sincs elválni, de szerető az kell. Vállald el azt a munkát, a szeretődnek meg ne rabold tovább az idejét. Ha a feleséged a biztos pont az életedben, akkor elégedj meg vele, és ne hülyítsd a másikat. Mindenkinek így lesz a legjobb, ha nem találkoztok, majd elfelejtitek egymást. Neked ott van a családod, add meg neki is az esélyt, hogy találjon valakit, aki jobban megbecsüli.

N

aug. 15. 19:01
 10/18 A kérdező kommentje:
Jelenleg a munka és. A család felé billen a mérleg, de nem tudom mi lesz velem. Érzem h jönnek a befasult szürke napok. Nyujtsak 100%ot otthon vágják jó pofat közbe meg nem kapok törődést. Nincs szex nincs semmi csak a kötelező mindennapi dolgok. Bevásárlás munka gyerek
aug. 15. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!