Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy én senkitől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy én senkitől se vagyok jobb, semmit nem érek?

Figyelt kérdés

A kapcsolatunk kezdetén a barátom azt mondta, hogy szép vagyok, most már csak átlagos. Ezt azután mondta miután látta hogy régebben hány pasi akart velem ismerkedni, meg is dicsértek, hogy milyen szép vagyok stb.

Még azon is fel volt háborodva, hogy mikor csak beszéltünk a neten, nekem írt egy másik pasi is, aki csak ismerősöm, pedig akkor még nem voltunk együtt.

Mindig más nőket dicsér előttem pl. nagyobb a feneke, mint nekem, nekem lapos stb.

Ha kaját viszek neki, arra is azt mondja, hogy bezzeg én neki egy szar, kiszáradt kaját viszek, mikor még ki se volt bontva se.

júl. 22. 21:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Remélem csak trollkodsz.
júl. 22. 21:54
 2/16 anonim ***** válasza:
24%

:D:D:D Nyugi, itt is ez megy, oda-vissza. Én vagyok a férfi, igaz már férj.

Ha tudod, hogy nem csalna meg és érzed, hogy szeret tettekkel, akkor ezeken ne akadj fenn. Hogy szép-e valami, az relatív. Ha vágysz valamire, és megkapod, akkor idővel megszokottá válik, tehát átlagossá. Majd egy új átlagos íz vagy illat mindig jobban fog tetszeni, mint az a prémium amit hónapok óta fogyasztasz.

Ezen nincs semmi meglepő.

Én feleségem is tudja, hogy megnézem más nőket, de nem izgatja fel magát ezen, mert tudja, hogy úgy se csinálnék semmit. (Házasságunk előtt is így volt.)

Kajával kapcsolatban a feleségem se tud főzni. :) Vagy odaégeti vagy íztelen. De desszertet/sütit azt bezzeg tud... Csak hízni se kellene, így folyton rászólok, hogy azért ne. Nyilván úgy jön le, hogy "rossz a sütemény".

Ezeket csak kezeld a helyén. Ezek őszinte megnyilvánulások. Mindenkinek más az ízlése. Valaki szárazan szerezi, valaki puhán. Nem sértegetni akar, csak így fejezi ki magát, mert másra számított. Csak olvass a sorok között, és megtudod fejteni, hogy mit szeretne.

Idővel tekintetből vagy félszavakból megtudod mondani, hogy milyen hangulata van vagy tetszik-e neki valami.

júl. 22. 22:10
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
#2 nem, a kérdező párja egy hatalmas f*szparaszt.
júl. 22. 22:15
 4/16 anonim ***** válasza:
dobd ki, keress férfit!
júl. 22. 22:36
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Már megint te? Nem hiszem el, hogy valaki állandóan itt rinyál és nem képes szakítani. Inkább csak trollkodsz.
júl. 22. 22:36
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez így... ezt nem tőlünk kéne kérdezned, hanem attól, aki ezeket mondja neked. Mi közünk van ehhez? Azt se tudjuk ki vagy mi vagy.... lehet tényleg semmit nem érsz, lehet mégis széo vagy. Honnan tudjuk..? De legyél jobb. Főleg legyél jobb annál, aki ilyeneket mond neked.
júl. 22. 23:53
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Bemutatom a férfi logikát: kapcsolatunk elején azt mondta a pasim, szép vagyok, kapcsolat alatt már csúnya lettem, bezzeg más nők. Szakítás után, visszahódításnál ezt a szöveget tolja: még sosem láttam ilyen gyönyörű nőt, mint te! No comment!
júl. 22. 23:58
 8/16 anonim ***** válasza:
Szépen kibszod ezt a pasit. Csak az egodat akarja leépíteni. Találsz ennél sokkal jobbat is
júl. 23. 01:08
 9/16 anonim ***** válasza:
Kezd megunni.
júl. 23. 04:21
 10/16 anonim ***** válasza:
53%
Heti rinya újrafogalmazva.
júl. 23. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!