Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet hosszútávon jól egy kapcsolat ha a férfi kategóriákkal jobb a nőnél?
Figyelt kérdés
jún. 5. 16:31
1/7 anonim válasza:
Mégis honnan a francból tudhatnánk mindössze ennyi információ birtokában?
2/7 anonim válasza:
Miért ne működhetne? Ötven-hatvan éves korukra a mai fiatalság-imádat közepette egyikük sem lesz jó kategória. Vagy itt talán mindenki azt tervezi, hogy negyven felett elválik, mert a házastársa már nem fiatalosan csinos? Ha szeretik egymást, akkor működhet. Akinek meg csak a külsőségek számítanak, az tegyen mindenkinek egy szívességet, és fogadjon örök hűséget a jobb kezének (vagy a balnak, ha balkezes).
3/7 anonim válasza:
Van egy sejtésem, hogy honnan jött ez a kérdés...pár kérdéssel lejjebb...
4/7 anonim válasza:
Hát van olyan, hogy a pasas önértékelése kb sehol nincs, bár az idővel a kinézetén is meglátszik.
Régebben én voltam így, kifejezetten csak csúnyább lányokat tudtam magam mellé elképzelni.
Aztán volt, hogy jópárszor kezdeményeztek nálam olyan nők, hogy csak hebegni habogni tudtam.
Ezt jópár volt bnőm mondta már nekem.
5/7 anonim válasza:
Ismerek ilyen házaspárt. 26 éve házasok. Férj 56 éves elképesztő jó pasi kinéz kb 40-nek. Feleség 49 éves bőven 50 év felettinek néz ki, alacsony kövér nagyon. A férj bombázó szeretőkkel kompenzàlt mindig titokban
6/7 anonim válasza:
Nem hiszem, a jó genetikájú tinifiúknak csak kufircra kellenek a 30/40/50-es mamák.
7/7 anonim válasza:
Lehet. Lehet, hogy a pasinak pont az a típus tetszik, vagy valami másban ideális neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!