Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 talin lefekudni egymassal?
Erdekelne hanyadik talin szoktatok lefekudni azzal akivel randiztok/parotokkal.
Azt még hozzateszem en egy eletre valasztottam ot, ezert nem akarok rossz dontest hozni.
Ha már ismeritek egymást egy ideje elmegy
Mi tulajdonképpen 3. Randin már megcsináltuk nála aludtam, de ismertük egymást évekkel elotte
Nekem ez nem ijeszto.
Akarjuk egymast es kesz, a hazassag nekem fontos, neki is. Egymast valaszottuk.
2/mi 3 hetig irtunk aztan talalkoztunk csak, de mar irasban is nagyon ragaszkodtunk egymashoz.
Egy életre választottad. Értem. Még kapcsolatod se volt, még nem feküdtél le vele, azt se tudod, működik-e a kapcsolat, a szex, bírjátok-e egymás szagát, leheletét bármi.
Amúgy nyugodtan feküdj le vele, ha szeretnél. Nincs erre szabály, hogy mikor lehet.
5. tali?
Nem is ismeritek egymást...
Én azért megnézem, kivel bújok össze, de lehet, én vagyok túl konzervatív, én vagyok túl sokat szem előtt tartó.
Kapkodni akartok, hajrá; ha felépíteni szép alaposan a kapcsolatot, akkor várjatok!
Döntsetek belátásotok szerint
100%, hogy ez trollkodás. Nagyon sok lett a szűz lányok és kúrogatni akaró fiúcskák kérdései.
Ez már vagy az 5. ilyen kérdés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!