Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 5 talin lefekudni egymassal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

5 talin lefekudni egymassal?

Figyelt kérdés
Mar egyutt vagyunk, nem kaland, tervez velem, el akar venni majd felesegul. Nekem még nem volt kapcsolatom. Mar lefekudnek vele. Kicsit privat kerdes, de erdekelne ti hogyan alltok ehhez a temahoz.
aug. 13. 15:50
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
18 szavazat
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:

Erdekelne hanyadik talin szoktatok lefekudni azzal akivel randiztok/parotokkal.

Azt még hozzateszem en egy eletre valasztottam ot, ezert nem akarok rossz dontest hozni.

aug. 13. 15:51
 2/18 anonim ***** válasza:
77%

Ha már ismeritek egymást egy ideje elmegy

Mi tulajdonképpen 3. Randin már megcsináltuk nála aludtam, de ismertük egymást évekkel elotte

aug. 13. 15:52
 3/18 anonim ***** válasza:
95%
Nekem az egy kicsit ijesztő, hogy még nagyon az elején vagytok a kapcsolatnak, de már arról beszél, hogy el akar majd venni feleségül. Nem is ismer. Ha még nem volt kapcsolatod, akkor várnék vele a helyedben, mert lehet, hogy fűt-fát ígér, csakhogy megfektessen. Óvatosan.
aug. 13. 15:53
 4/18 A kérdező kommentje:

Nekem ez nem ijeszto.

Akarjuk egymast es kesz, a hazassag nekem fontos, neki is. Egymast valaszottuk.

2/mi 3 hetig irtunk aztan talalkoztunk csak, de mar irasban is nagyon ragaszkodtunk egymashoz.

aug. 13. 15:56
 5/18 anonim ***** válasza:
97%

Egy életre választottad. Értem. Még kapcsolatod se volt, még nem feküdtél le vele, azt se tudod, működik-e a kapcsolat, a szex, bírjátok-e egymás szagát, leheletét bármi.

Amúgy nyugodtan feküdj le vele, ha szeretnél. Nincs erre szabály, hogy mikor lehet.

aug. 13. 15:58
 6/18 anonim ***** válasza:
83%

5. tali?

Nem is ismeritek egymást...

Én azért megnézem, kivel bújok össze, de lehet, én vagyok túl konzervatív, én vagyok túl sokat szem előtt tartó.

Kapkodni akartok, hajrá; ha felépíteni szép alaposan a kapcsolatot, akkor várjatok!

Döntsetek belátásotok szerint

aug. 13. 16:01
 7/18 anonim ***** válasza:
97%
5 tali után azt mondja, hogy el akar venni? XD Csajszi, ez kattos, menekülj, amíg teheted. Mondjuk te is zizisnek tűnsz, legalább összeilletek.
aug. 13. 16:04
 8/18 anonim ***** válasza:
96%
Hármas vagyok. Te döntöd el, hogy mikor akarsz lefeküdni vele. Mivel még nem volt kapcsolatod és nem feküdtél le senkivel, ezért írtam, hogy légy óvatos pusztán jó tanácsból. Ha nem fogadod meg, akkor nem fogadod meg, de te tetted fel a kérdést, nekem meg ez a véleményem.
aug. 13. 16:08
 9/18 anonim ***** válasza:
95%

100%, hogy ez trollkodás. Nagyon sok lett a szűz lányok és kúrogatni akaró fiúcskák kérdései.

Ez már vagy az 5. ilyen kérdés.

aug. 13. 16:08
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem korai egy kicsit a házasságot tervezgetni 5. randin? :D LOL! Elég trollkérdésnek tűnik. Előbb legalább próbáljátok ki egymást....
aug. 13. 16:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!