Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kothetek magamhoz egy ferfit a testi dolgokkal?
Nem azokra a ferfiakra gondolok akiknek mindegy kivel, csak dugni tudjanak valakivel mert tudom hogy nekik teljesen mindegy ki a no csak legyen valaki hogy kieleguljon.
De nalunk az van, hogy o nem nocsabasz 2 eve nem volt senkivel.
Nagyon kivan engem, csak sajnos ritkan tudunk talalkozni én még szuz vagyok. Nagyon erzem rajta hogy rossz neki hogy nem erhet hozzam.
Igazabol elgondolkodtam ha lefekszunk mi lenne utana, ha kettonkkel minden rendben van lelkileg, a szex miatt mégjobb lesz koztunk minden?
Jobban fog hozzam kotodni a testi dolgok miatt? Mert ugye ferfibol van. Ha kozelebb lennenk egymashoz testileg jobban kotodne is hozzam?
Ezek erdekelnenek
Te kívánod őt? Ez itt a fő kérdés.
Ha ennyit gondolkozol a dolgon, szerintem kár belefogni.
"Jobban fog hozzam kotodni a testi dolgok miatt?"
Nem, nem így működik. Max elhitetti magával a hormonok miatt. Az ismerkedés miatt alakulnak ki érzések és igazi kötődés. Szexszel, gyerekkel te pasit nem fogsz meg soha.
#1 Ez nagyon nem így van. És nagyon sajnállak téged, ha ezt komolyan gondolod.
Kezdjük az alapokkal. A szex nem azért van, hogy magunkhoz kössük a férfit. Ha ezt teszed, ezzel max másfél évig lesztek együtt, utána érzitek, hogy valami nincs rendben. Nem csak egy élvezetforrás, komoly lelki oldala is van. Ha erről még nem hallottál, sürgősen olvass utána, mielőtt komoly lelki sebeket szerzel. Csak akkor szabad lefeküdni a másikkal, ha már teljesen megvan a bizalom, és ha 100%-osan biztos vagy benne, hogy önmagadért szeret, azért aki vagy, és nem azért amit mutatsz magadból. És bocsánat, hogy ezt mondom, de ez nagyon látszik, hogy nálatok nincs meg. Tehát előbb alapozzátok meg a kapcsolatot sok beszélgetéssel, és utána hozzatok életreszóló döntéseket.
Amúgy miért akarnál magadhoz kötni olyasvalakit, akivel ritkán tudtok találkozni? Ha kapcsolatot akarsz, akkor ne akard őt magadhoz láncolni, meg jobb, ha te sem kötődsz hozzá, csak összejársz vele néha, amíg nincs más. Mert ebből sosem lesz kapcsolat, ha alig látjátok egymást.
Ha meg nem akarsz kapcsolatot, csak max. dugókapcsolatot, akkor meg ugyanúgy nem fontos, hogy kötődjön hozzád.
Az is lehet, hogy első alkalom után elhagy.
De lehet, hogy melletted marad.
Ez mit jelent? "Nagyon erzem rajta hogy rossz neki hogy nem erhet hozzam." --> semmi nem volt még? nem is bújtatok össze, se simogatás se csók semmi?
Így alapból elég halottnak tűnik,.
Tudod ez olyan mint étteremben a mennyiség és a minőség. Nem jársz olyan étterembe ahol bár finom az étel, de nem laksz jól. S olyanba sem ahol bőséges az adag de sz.r az íze.
Szex és érzelmek - a kapcsolat köztük ÉS! Nem pedig vagy-vagy. Szóval ha akarsz valamit a pasitól akkor búbolj vele, mert ha a pasi nem szűzike típus akkor nem fog évekig rád várni.
Mióta vagytok együtt?
"o nem nocsabasz 2 eve nem volt senkivel"
Persze... Picit naiv vagy, nem kell mindent elhinni.
A sex víz vállasztó. Ha jó minden mehet tovább ha az eggyik félnek nem jó akkor ott vége kell, hogy legyen mert nem egymást keresik merthát azért az átlagnak az éet résézt képezi a társával élt nemi élet is.
Szerintem már túl kellet volna esnetek rajta, hogy kiderüljön hogy ki mit akar.
By the way lehet hogy neked fog annyira bejönni hogy bárkire rámászol után és nem is ő lesz a cslafa.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!