Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltatok a közös dolgokkal szakításkor?
Az olyan dolgokra gondolok, mint a nagyobb faliképek, közös párnahuzat amin a fényképeket van ,minden ilyesmi, és nem más jellegű dolog mint egy kapott szőnyeg, vagy dolgok a konyhába.
Ezeket a közös dolgokat kikéne dobni,vagy hova lehetne elrakni egy hatalmas képet mondjuk?
Visszaadtam neki, amit meg nem akart elvinni pedig van amit megtartottam, van ami továbbment, odaadtam haveromnak, eladtam..
de szerintem az a legtisztább ha az ember ember marad és legalább felajánlja a másiknak, hogy elviheti azt ami az övé és végülis saját pénze van benne..
Nem pont ilyenre gondoltam ,ha kapok egy szőnyeget, nem adom neki vissza.
Páros dolgokra gondolok ,páros karkötő, páros huzatok , nagy faliképek.
De szerintem az ilyen 'sehova sem tudom tenni ' dolgokat legjobb kidobni
En simám kifobom ezeket de ehhez szakitás se kell nálam kapcsolatban se gyűjtök "vackokat".
Pl volt hogy párommal balcsin csináltunk egyutt vmi festményt vmi különleges festékfújó gèppel vmi bazàrban, hazaèrve talán pár napig tudtam hol van a kép pakolgattam ossze vissza aztán ahogy ismerem magam sztem ki is dobtam mellette.
Az olcsójános vackokat amikor pl valentinra kapok pl egy szivecskés kulcstartót még rühellem is, mivel nekem egy felnott férfitol ebben semmi szeretet se jön át hogy kapok egy 200 ft os szivecskés izét. Mintha degradálna, hogy nem érek neki semmit.
Vagy pl ha egyforma sapkánk van csak nekem nőiben, nekem aztán 8 az is. Ha szakitunk is hordom. Nem miatta. Hanem mert nekem tetszik.
Tárgyakba valahogy képtelen vagyok èrzelmeket rakni kapcsolqt alatt is.
Egyedul a kocsikat sajnálom néha.
Pl amikor megismerem utazunk rengeteget bulizunk is a kocsiban tanit is azt vezetni, szexelunk is mellette, toljuk is ha kell, visszuk mosni is ott is akkora poenok mentek :), szinte "életunk része", rengeteg emlék élmény, aztán a pasik képesek teljesen érzéketlenul is siman eladni aztán johet a másik cserélik adják veszik stb.
Na az ugy általában engem "meghat" vagy "sokkol". Valahogy az más.
Amúgy igen ,vegulis ezek állandó tárgyak amik csak gyűlnek, és ha hosszú lesz a kapcsolat csak egyre több vacak ,ha meg ,dobálhatja ki az ember.
Én is inkább az élményekben,és az emlékekben hiszek inkább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!