Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csináltatott már középkorú nő hűségtesztet?
Nem igazán értem a kérdést.
A husegteszt tipikusan egy magánnyomozói szolgáltatás. Ha valaki azt gyanítja hogy hűtlen a párja akkor általában kétféle szolgáltatást választhat. Az egyik hogy egy megfigyelőcsapattal megfigyelteti akik jelentést írnak, fotókat készítenek stb hogy mik történtek, felmerülhet-e hűtlenség.
A másik megoldás a hűtlenségi teszt ami meg nagyjából az h a magánnyomozó egy beépített embere ismerkedést kezdeményez a megbizo párjával és dokumentálja hogy ennek milyen eredménye volt.
Az ilyen magannyomozast az egyik pl házas fel szokta kérni a másik irányába.
Az a kérdés hogy én valamely más pár egyik tagjának a hűtlensége vizsgálatára fogadhatok-e magánnyomozót?
Előző vagyok. Összességében én nem tartanám jónak ha másnak a kapcsolatát megfigyeltetnéd. Egyrészt az újabb személyiségi jogi meg adatvédelmi szabályok miatt, ez a hűtlenségi megfigyelés mára azért rizikosabb műfaj, ha valaki észreveszi h a nyomozó követi (főleg ha kiderül h ez tartós), fel fogja jelenteni zaklatásért. Akarata ellenére nem lehet csak úgy követni valakit.
A másik meg hogy egy ilyen megbízással beleavatkozol valakinek a családi és magánéletébe (ez ugye akkor kevésbé merül fel ha a pár egyik tagja csinálja, mert ott a kettejük családi életéről van szó), ami miatt ha kiderül szintén feljelenthetnek, vagy a személyiségi jog megsértése miatt beperelhetnek.
Nem tudom hogy ha találsz is ilyen magannyomozot bevállalna-e ilyen ügyet...
Vannak akik olcsón dolgoznak, de ha valaki kb annyiért dolgozik óránként mint egy biztonsági őr ott általában a szolgáltatás minősége is olyan.
Az operatív megfigyelés azért mégiscsak szakmai ismeret nem lehet csak úgy érzésre csinálni.
Egyébként a legtöbb magánnyomozó oldalán leírják hogy mik a fő költségek ott utána tudsz számolni ha akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!