Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire kothetek magamhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kothetek magamhoz egy ferfit a testi dolgokkal?

Figyelt kérdés

Nem azokra a ferfiakra gondolok akiknek mindegy kivel, csak dugni tudjanak valakivel mert tudom hogy nekik teljesen mindegy ki a no csak legyen valaki hogy kieleguljon.

De nalunk az van, hogy o nem nocsabasz 2 eve nem volt senkivel.

Nagyon kivan engem, csak sajnos ritkan tudunk talalkozni én még szuz vagyok. Nagyon erzem rajta hogy rossz neki hogy nem erhet hozzam.

Igazabol elgondolkodtam ha lefekszunk mi lenne utana, ha kettonkkel minden rendben van lelkileg, a szex miatt mégjobb lesz koztunk minden?

Jobban fog hozzam kotodni a testi dolgok miatt? Mert ugye ferfibol van. Ha kozelebb lennenk egymashoz testileg jobban kotodne is hozzam?

Ezek erdekelnenek

jan. 11. 20:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Magadhoz akarod kötni a pasit? Birtoklási vágyad van, csak a tiéd senki másé? Vagy hogy gondoltad ezt. Neked meg nincs viszonyitasi alapod egy másik férfival, mármint milyen egy másik férfival együtt lenni. Szerintem itt nem őt, hanem téged kell magához kötnie de nem nem most, hanem kb 5-10 év múlva ha együtt maradtok.
jan. 12. 05:07
 12/13 gergelice16 ***** válasza:
#8 Bocsánat, de nem bírtam ki, hogy ezt ne kommenteljem. Azzal egyetértek, hogy idővel kell a kapcsolatnak a szex, de amit te mondasz, azzal azt éred el, hogy a kapcsolat elején lefeküdnek, és ezzel a testiség lesz a kapcsolat alapja, ami megakadályozza az érzelmek fejlődését (nagyon sok ilyet láttam). Ahhoz, hogy az érzelmek fejlődjenek, ahhoz szükséges hogy időt adj nekik, mielőtt a szexszel magadhoz kötöd őt másfél évre. Ez nagyon fontos, ha egy hosszútávon működő egészséges kapcsolatot akarsz. Persze ha te ezt az időt nem tudod kivárni, az azt mutatja, hogy igazából téged nem is a lány, a kapcsolat hajt, hanem a testiség. Ebben az esetben még nem értél meg egy párkapcsolatra.
jan. 12. 08:05
 13/13 mikeXxX ***** válasza:
Pont semennyire ez édes kevés egy kapcsolathoz inkább csak kihasználva lennél ismerek ilyen nőt most is kihasználják szegényt csak még nem tudja mert naív.
jan. 14. 04:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!