Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha már idegesít minden mozdula...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már idegesít minden mozdulata és amikor hív sohajtozok, akkor ennek a kapcsolatnak már lőttek ugye?

Figyelt kérdés
Vissza lehet hozni innen valahogyan? Idegesít, amikor itthon van, idegesít a jelenléte. Nem egyről a másikra jutottam el idáig, hanem 2 év alatt annyi bántást kaptam tőle, hogy idáig jutottam. Ez egy 7,5 éves kapcsolat egyébként 2 gyerekkel. Persze, most azt mondja, hogy megváltozik, de fikarcnyi változást nem látok rajta. Szívem szerint elmenekülnék tőle, de a gyerekek miatt nem teszem, pedig rájuk is csak rossz hatással van. Például ma kicsípte a kaki a gyerek fenekét, és sírt, ordított pelenka csere közben, én gyorsan lekezeltem neki,közben nyugtattm a gyereket, a férjem meg ott idegbetegeskedett a rá, hogy fejezze be a hisztit.
aug. 12. 21:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha nem tudsz neki megbocsátani, akkor az eldőlt.
aug. 13. 06:33
 12/18 anonim ***** válasza:
34%
Ez kuka. De sosem ertettem, hogy lehet az, hogy valaki 5-6 evig teljesen normalis, aztan meg bekattan. Nem tudom elhinni, hogy enneka viselkedesnek semmilyen formaban nem volt elojele.
aug. 13. 06:38
 13/18 A kérdező kommentje:

#9 hallottál már arról, hogy fogzasnal savas és folyos a széklet? Na látod, itt is ez történt. És képzeld, 5 percen belül cseréltem a pelenkát, mégis sirt, hogy csípi őt a kaki.

#12 amúgy tényleg nem volt előjele, lehet,hogy addig még játszotta magát, vagy nem tudom, de én eskü azt hittem, hogy ő egy nagyon támogató apa és férj lesz. Sokszor beszéltünk a gyerekvállalásról, alig várta, hogy végre legyen, de évekig nem jött össze. Előtte sosem beszélt velem ilyen csúnyán, nem értem, mitől.valtozott meg ennyire, lehet mar utál engem egyszerűen.

aug. 13. 07:22
 14/18 anonim ***** válasza:
69%
Csatlakozom 10-eshez, döbbenetesek ezek a kérdések napról napra. Mintha az emberek párválasztásàt a kapcsolatfüggőségen kívül, hogy valakivel párban kell lenni, valakivel a családot kell alapítani, semmi egyéb nem is befolyásolná.
aug. 13. 07:33
 15/18 anonim ***** válasza:
88%
Es ebbol lejott, hogy milyen apa lesz? Rengeteg szar ember akar gyereket es alig varja, de ez nem jelenti azt, hogy jo apa lesz.
aug. 13. 07:34
 16/18 anonim ***** válasza:
85%
Ezelőtt is ilyen ember volt csak nem merte veled megtenni azt amit most meg mer. Tudja, hogy pontosan azt fogod csinálni amit csinálsz is a gyerekekre hivatkozva, nem lépsz,tűrsz. Nos amit meg lehet veled csinálni azt meg is fogja, erre készulj!
aug. 13. 07:39
 17/18 anonim ***** válasza:
76%

"engedélyt kell kérnem tőle, meg arra is, ha el akarok menni a boltba egyedül, könyörögni kell, hogy vigyázzon az ikrekre"

Pfff! Miért, mi lesz, ha felöltözve várod, hogy hazaérjen, aztán megmondo, hogy "most elmegyek manikűröshöz/barátnőmhöz" aztán elmész. Puttonyra kapja a gyerekeket és utánad rohan velük? Otthon hagyja őket? 😅 Ugyan, kérlek. Ez csak kifogás...

Próbáltatok már terapeutához menni?

Ha a férjed nem vevő rá, akkor meg ott kell hagyni a p-be. Sajnálom, újabb csonka család, de ha ennyire nem jöttök ki...

aug. 13. 07:54
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

de a gyerekek miatt nem teszem, pedig rájuk is csak rossz hatással van.

Tehát? Miért jó, ha a gyerekekkel van?

Ezt a gyerekekkel takarózást már évtizedekkel ezelőtt, mikor én voltam gyerek és a szüleim, akik egymást ölték, szintén velünk takaróztak: miattatok nem válunk el! - is szánalmasnak tartottam.

Te magad miatt nem lépsz, nem változtatsz, mert félsz meg mert kényelmetlen.

Az.

Hát még ez a pasas milyen kényelmetlen és még milyen kényelmetlen lesz!

aug. 13. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!