Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már idegesít minden mozdulata és amikor hív sohajtozok, akkor ennek a kapcsolatnak már lőttek ugye?
#9 hallottál már arról, hogy fogzasnal savas és folyos a széklet? Na látod, itt is ez történt. És képzeld, 5 percen belül cseréltem a pelenkát, mégis sirt, hogy csípi őt a kaki.
#12 amúgy tényleg nem volt előjele, lehet,hogy addig még játszotta magát, vagy nem tudom, de én eskü azt hittem, hogy ő egy nagyon támogató apa és férj lesz. Sokszor beszéltünk a gyerekvállalásról, alig várta, hogy végre legyen, de évekig nem jött össze. Előtte sosem beszélt velem ilyen csúnyán, nem értem, mitől.valtozott meg ennyire, lehet mar utál engem egyszerűen.
"engedélyt kell kérnem tőle, meg arra is, ha el akarok menni a boltba egyedül, könyörögni kell, hogy vigyázzon az ikrekre"
Pfff! Miért, mi lesz, ha felöltözve várod, hogy hazaérjen, aztán megmondo, hogy "most elmegyek manikűröshöz/barátnőmhöz" aztán elmész. Puttonyra kapja a gyerekeket és utánad rohan velük? Otthon hagyja őket? 😅 Ugyan, kérlek. Ez csak kifogás...
Próbáltatok már terapeutához menni?
Ha a férjed nem vevő rá, akkor meg ott kell hagyni a p-be. Sajnálom, újabb csonka család, de ha ennyire nem jöttök ki...
de a gyerekek miatt nem teszem, pedig rájuk is csak rossz hatással van.
Tehát? Miért jó, ha a gyerekekkel van?
Ezt a gyerekekkel takarózást már évtizedekkel ezelőtt, mikor én voltam gyerek és a szüleim, akik egymást ölték, szintén velünk takaróztak: miattatok nem válunk el! - is szánalmasnak tartottam.
Te magad miatt nem lépsz, nem változtatsz, mert félsz meg mert kényelmetlen.
Az.
Hát még ez a pasas milyen kényelmetlen és még milyen kényelmetlen lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!