Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már idegesít minden mozdulata és amikor hív
sohajtozok, akkor ennek a kapcsolatnak már lőttek ugye?
Figyelt kérdés
Vissza lehet hozni innen valahogyan? Idegesít, amikor itthon van, idegesít a jelenléte. Nem egyről a másikra jutottam el idáig, hanem 2 év alatt annyi bántást kaptam tőle, hogy idáig jutottam. Ez egy 7,5 éves kapcsolat egyébként 2 gyerekkel. Persze, most azt mondja, hogy megváltozik, de fikarcnyi változást nem látok rajta. Szívem szerint elmenekülnék tőle, de a gyerekek miatt nem teszem, pedig rájuk is csak rossz hatással van. Például ma kicsípte a kaki a gyerek fenekét, és sírt, ordított pelenka csere közben, én gyorsan lekezeltem neki,közben nyugtattm a gyereket, a férjem meg ott idegbetegeskedett a rá, hogy fejezze be a hisztit.
Amit még le akartam írni, az az, hogy egyszerűen nem tudok neki megbocsátani, hiába kért már 100x bocsánatot. Haragszom rá nagyon,amióta megszülettek a gyerekek, úgy bánt velem, mint egy utolsó senkihazival. Én nem ilyennek képzeltem el vele a gyerekvállalást, annyira várta ő is, hogy mikor lesz apa. Szülés utáni depresszióm lett, azt sem vette észre, le sem szarta. Mindenért csak engem hibáztat és hozza ki azt, hogy én mekkora sz@r anya vagyok.
aug. 12. 21:57
2/18 anonim válasza:
"amióta megszülettek a gyerekek, úgy bánt velem, ..."
Az első rossz szónál le kell állítani valakit, ha nem akarunk tőle több rosszat.
aug. 12. 22:04
3/18 A kérdező kommentje:
Leallitottam, ebből voltak a veszekedéseink mindig, de hát hiába pofaztam, semmit nem ért, meg ő sértődött be, meg mondta, hogy csak tulreagalom, hisztis vagyok stb... Istenem, mennyit sírtam miatta. Rohadtul duhos vagyok rá....
aug. 12. 22:11
4/18 anonim válasza:
Pirospaprikát kéne a s.ggére kenni az ilyennek, hogy tudja milyen.
aug. 12. 22:39
5/18 anonim válasza:
Ok, ez az egyik oldal.
Mit hibázhattál te?
Nyilván nem oké ahogy viselkedik, de két gyereknél meg kell próbálni javítani a dolgon.
Én a következő dolgokra tudok tippelni.:
-Nincs együtt töltött idő
-Nincs szex
-Nem tudja hova tenni hogy háttérbe szorult
-Nincs segítségetek, minden a nyakatokban.
Hajlamosak vagyunk mi szülők túlságosan szülőkké válni, elfelejteni azt hogy házastársak vagyunk.
Ezt meg kellene beszélnetek. Nyíltan, őszintén, stb.
36 F
aug. 12. 22:49
6/18 anonim válasza:
Jézusom egyesek ugy tekintenek a szülésre meg egy 0-24 es csecsemőre mintha csak úgy kitojta volna az ember mintha mi se történt volna és a nők legnagyobb gondja lenne a fodrász manikür meg a pasin ugrálni persze alvás nélkül.
Fe elkuldeném ilyeneket egy műtétre ami után járni se tudna egy darabig. Aztán legyen nagy az arcuk na mé nem szexelsz tata.
aug. 12. 22:54
7/18 A kérdező kommentje:
Főleg, hogy még akkor is szexeltem, amikor semmi kedvem nem volt hozzá, azért, hogy neki jó legyen. Teljesen bealdoztam magam miatta, és töltöttem időt is vele, mert miután elaludtak a gyerekek, meg sokszor ébren voltam vele hajnalig, hogy "beszélgessünk" vagyis, hogy én meghallgassam ot, mert az nem igazán érdekelte, hogy velem mi van. Itt aki igazan háttérbe szorult, az én vagyok, nem ő. Ő odamegy ahová akar, azt csinál, amit akar, nekem még engedélyt kell kérnem tőle, meg arra is, ha el akarok menni a boltba egyedül, könyörögni kell, hogy vigyázzon az ikrekre.
aug. 12. 23:06
8/18 anonim válasza:
A pirospaprika briliáns ötlet!
aug. 12. 23:24
9/18 anonim válasza:
Olyan nem fordulhat elő, hogy a gyerek fenekét kimarja a széklet, csak akkor, ha hanyag vagy, nem váltasz időben pelenkát!
Ráadásul, hogy annyira fáj neki, hogy sír.
Milyen anya vagy te?
aug. 13. 03:20
10/18 anonim válasza:
Hogyan képesek emberek így élni egymás mellett...
Döbbent hogy mennyien választanak rosszul párt maguknak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!