Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja velem ezt a pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja velem ezt a pasi?

Figyelt kérdés

Május óta ismerkedünk. Július eleje óta nem is találkoztunk. Ha én nem írok neki akkor ő aznap nem is keres. Van hogy leláttamoz, nem érdeklődik. Én mindig próbálok kedvesen viselkedni vele. Reggel úgy üdvözlöm írásban hogy: "jó reggelt" ő erre mindig csak annyit ír hogy: "reggelt". Este úgy köszönök el hogy: " jó éjszakát, aludj jól, szép álmokat". Erre ő annyit ír hogy: "jóéjt". Van hogy elég agresszív hangüzeneteket küld. Ez alatt azt értem hogy valamikor kiabál. Ma például kérdeztem tőle egy alap kérdést és annyi volt rá a válasza hogy: "ennyire fogyatékos nem lehetsz".

Ennek szerintetek lehet még jövője? Mi a véleményetek?

Ő 22 éves, én 19

aug. 11. 18:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

nem tiszteli a nőket, és ez a tipus csak kihasznál.

de te sem tiszteled magad, ha ilyen morzsák elegendőek neked

neked sem lehet rendben az önbizalmad, elég alacsony ha ilyen tipusokat vonzol akkor valami sajnos nincs rendben

kötödési problémák lehetnek és a seveled senélküled kapcsolatok néznek igy ki amiben nem látsz magad előtt olyan mintát ami egészséges és erre azt hiszed, hogy ez igy jó, hát sajnos nem.

Ha nem is látod magad, de majd a kommentekből talán ismétlen talán rájöhetsz, hogy nem egy egészséges kapcsolatban vagy ezzel az illetővel, sokkal többet érsz, mint ő, és amig ezt nem ismered be magadnak, és alulválasztasz, egy olyan embernek adod a figyelmed a törödésed és akár az intim oldalad, aki annyiba sem vesz téged, mint mások a házi állatukat akit szatyorba kitesznek a sztrádára.

Ideje felébredni, ha nem előbb utobb...hm?

aug. 11. 19:03
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Biztos jó pasi lehet, mert elég neki néha odaböfögni valamit, te meg még ezek után tanakodsz mi legyen. Na mégis mi? :)
aug. 11. 19:13
 13/19 anonim ***** válasza:
23%

Nők jellemzően csak jóval szintjük feletti férfitól tűrnek ilyet.

Ha neked pálya az, hogy ha tálcán kínálod magad, akkor megdug, akkor hajrá. Ha megkérdeznéd tőle utána, hogy mik a tervei, kb. azt mondaná: "Semmi, te akaszkodtál rám.".

aug. 11. 19:17
 14/19 A kérdező kommentje:

11. Válaszoló

Bennem is már felmerült hogy kötődési problémáim vannak. Engem az apukám sokszor bántalmazott, ő ölte ki belőlem az önbizalmat is. Valószínűleg a probléma már itt keresendő. Most kezdtem járni pszichológushoz

aug. 11. 19:26
 15/19 anonim ***** válasza:
26%

Pszichológus helyett önbecslést az tud adni, ha olyan pályán vagy/diákként olyanra készülsz, amivel az életben szépen lehet boldogulni.

aug. 11. 19:39
 16/19 anonim ***** válasza:
87%
Nem igaz, jarj csab nyugodtan pszichologushoz, mert o tud abban segiteni, hogy magadbol epits onbizalmat es ne kulso korulmenyektol (kapcsolat/karrier) tedd fuggove.
aug. 11. 19:53
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem lenne kedvem vele beszélgetni.

Bántalmazó a kommunikációja.

aug. 11. 20:42
 18/19 anonim ***** válasza:

És azért csinálja, mert ő ilyen.

Lehet, hogy csak rossz kommunikáció, ezt látja otthon, de ez nem szeretet, amit csinál.

Ennyiből nehéz megmondani, hogy van-e benne egyáltalán jóérzés, jó szándék.

Vannak, akik ráadásul szeretik kifejezetten szadizni a nőket.

Ennyiből nem lehet megmondani, mi van a háttérben, ez komolyabb elemzést igényel.

aug. 11. 20:44
 19/19 anonim ***** válasza:
14: És ő segít neked ebben a fiúügyben?
aug. 11. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!