Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja velem ezt a pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja velem ezt a pasi?

Figyelt kérdés

Május óta ismerkedünk. Július eleje óta nem is találkoztunk. Ha én nem írok neki akkor ő aznap nem is keres. Van hogy leláttamoz, nem érdeklődik. Én mindig próbálok kedvesen viselkedni vele. Reggel úgy üdvözlöm írásban hogy: "jó reggelt" ő erre mindig csak annyit ír hogy: "reggelt". Este úgy köszönök el hogy: " jó éjszakát, aludj jól, szép álmokat". Erre ő annyit ír hogy: "jóéjt". Van hogy elég agresszív hangüzeneteket küld. Ez alatt azt értem hogy valamikor kiabál. Ma például kérdeztem tőle egy alap kérdést és annyi volt rá a válasza hogy: "ennyire fogyatékos nem lehetsz".

Ennek szerintetek lehet még jövője? Mi a véleményetek?

Ő 22 éves, én 19

aug. 11. 18:08
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem, láthatóan egyoldalú ez a vonzalom.
aug. 11. 18:12
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
El nem tudom képzelni, hogy tud valaki ennyire kutyába lemenni. Magasról szarik rád. Legyen már önbecsülésed. Foglalkozzon veled, legyen veled törődő…ez így egy nagy nulla.
aug. 11. 18:12
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyszerűen nem érdekled őt. Akit érdekelsz az keres és érdeklődik felőled, aki nem, azt nem érdekled és ezt sajnos el kell hogy fogadd. Szerintem ne keresd többet, mert ez alapján látható, hogy mit érez. Viszont ha máskor ilyen helyzetbe kerülsz, nyugodtan kérdezz rá őszintén, hogy mit gondol, mit érez a másik és hogy szeretné-e ezt folytatni.

Egyébként pedig ha valaki agresszív veled, kiabál, vagy degradálóan beszél veled - ahogy fent leírtad az nagyon is annak számít -, akkor az nincsen rendben. Az ilyen esetén kötelességed a saját érdekedben megszakítani a kapcsolatot vele és megvédeni magadat. Senki sem érdemli, hogy így viselkedjenek vele és te se! Ez nem elfogadható senkitől sem.

aug. 11. 18:23
 4/19 anonim ***** válasza:
52%

Adta egyáltalán bármi jelét, hogy érdeklődik irántad? Mert abból amit leírtál, egyértelmű, hogy nem érdekled.

Ne teperj ennyire érte, ha majd akar valamit, akkor kedves lesz veled és ír neked.

aug. 11. 18:26
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Ugye csak viccelsz?
aug. 11. 18:27
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Ráakaszkodtál.
aug. 11. 18:29
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Ennek nemhogy jövője nem lehet, hanem jelene sincs.

Minimális önbecsüléssel már rég nem írkálnál neki (kiabál, fogyatékosnak nevez).

aug. 11. 18:29
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Magasról tesz rád te meg erőlteted az egészet. Szakíts vele és legyen már tényleg önbecsülésed.
aug. 11. 18:42
 9/19 A kérdező kommentje:
Már próbáltam vele erről beszélni hogy ez így nem működik. Kiakadt ezen és annyit mondott hogy a nők hülyék. Amikor azt mondom hogy fejezzük be, akkor egyből normális lesz és azt mondja hogy nem szeretne elengedni. Most korlátoztam szó nélkül. Nem tudom helyes e a döntésem
aug. 11. 18:48
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Helyes mert nem csak nem szeret hanem nem is tisztel téged.
aug. 11. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!