Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt egy pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt egy pasi?

Figyelt kérdés
Röviden 4 éve megismertem egy embert társkereső appról és tudtommal van is neki barátnője mégis utánam koslat és 2 3 havonta felbukkan valamilyen úton módon. Mindenhol le van tiltva és volt már hogy privát telefonszámról is felhívott hogy valahogy újra "képbe" kerüljön. Találkozni nem találkoztam vele és nem is akart semmit volt már hogy beajánlottam neki hátha akkor békén hagy , persze kihátrál. Már mindenhogyan elküldtem a fenébe. Nem is válaszolok neki. Mégis mi jár az ilyen fejében? Feljelentéssel is fenyegettem már de nyilván nem haladja meg azt a szintet az egész hogy ezt rátudnám bizonyítani, nem napi szinten zaklat de akkor is zaklatásnak élem meg hogy nem száll le rólam.

2023. szept. 2. 00:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Az minősül zaklatásnak, ami tartós és rendszeres.

Pár havonta tehát rendszeres, 3éve tehát tartós.

Nem is kell neked bizonyítani,elég ha az utolsó ismert telefonszámát bejelented vagy Facebook profilját, ott már elindul egy nyomozás.

Legközelebb ha magán számról hív, ismét bemenni a rendőrségre, magán szám s ők kikérik a szolgáltatótól az adatokat amit tudnak.

Mondanám ne foglalkozz vele, de nem tudni ki milyen hülye lehet.

Tudom, mert én is voltam zaklató, bocs :/

2023. szept. 2. 00:53
 2/2 anonim ***** válasza:

Azért, mert még mindig foglalkozol vele.

Látja hogy reakciót vált ki belőled.

Akár visszaírás, akár fenyegetőzéssel, akár letiltással.

Csak szimplán ignorálni kell aztán előbb-utóbb abba hagyja.

Nálam rengetegszer volt ilyen.

Legalábbis ha letiltod, reagálsz sokkal több esélye van, hogy újra és újra létrehozzon kamu profilokat amiből folytatja.

X idő múlva mikor azt látja nem tud rád hatást gyakorolni le fog állni.

2023. szept. 2. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!