Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha csak kihasznál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha csak kihasznál anyagilag a barátnőm?

Figyelt kérdés

aug. 11. 10:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott!
aug. 11. 10:49
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit bővebben?
aug. 11. 10:50
 3/16 A kérdező kommentje:
Csak addig foglalkozik velem míg adok neki pénzt, azután mint ha nem is lennék. Majd kezdődik az egész előlről. Szépen beszél kuncsorog hízeleg stb.Ráutal, hogy jó lenne ezt vagy azt megvenni. Most pl ruhákat nézett ki magának. Utaltam neki át pénzt , de megint alig foglalkozik velem azóta.
aug. 11. 11:12
 4/16 anonim ***** válasza:
92%
Ha nem vagy elégedett a szolgáltatással, akkor keress egy másik prostit.
aug. 11. 11:18
 5/16 anonim ***** válasza:
94%
Aki hülye, azon nem lehet segíteni. Ha zavar, hogy gyakorlatilag fizetsz neki a szexért, figyelemért, akkor mondjuk hagyd abba. Ez nem párkapcsolat.
aug. 11. 11:25
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
És ezt te miért hagyod kérdező? Megéri? Ez nem szerelem és nem párkapcsolat, hogy kvázi pénzeszsáknak néznek. Dobd. Ennyi. Nem kötelező vele lenned.
aug. 11. 11:29
 7/16 A kérdező kommentje:

Imádomn nagyon.

Két éve mikor elvesztettem a feleségem az igaz párom, akkor mellettem volt lelkileg.

Megmentette az életem

aug. 11. 11:37
 8/16 anonim ***** válasza:
Minek adsz neki pénzt. Te magad csinalod! Önellenes vagy.
aug. 11. 11:39
 9/16 anonim ***** válasza:

Kérdező, az jó neked ha nem szeret csak a pénzedet? Az jó neked, hogy nem törődik veled?

Ha ez neked jó, akkor pszichológus. Már bocsánat.

aug. 11. 11:42
 10/16 anonim ***** válasza:
Hagyd el!
aug. 11. 11:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!