Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj velem?

Figyelt kérdés

Egy 22 éves lány vagyok. Önértékelési gondokkal küszködöm és viszonylag sokat szorongok. Egy kapcsolatom volt, ami rendes kapcsolatnak indult, de aztán az első szexuális élménnyel be is fejeződött.(nem akartam még az aktust, de a srác nem tudott várni)

Aztán jöttek még pasik az életbe. Ismerkedtem is, de mire így testi kontaktusra kerülne a sor, addigra bepánikolok és megszakítom a kapcsolatot, pedig amúgy vágyom egy szép, szeretetteljes párkapcsolatra, melyben van szex is. Mi lehet a baj velem?Hogyan tudnám ezt orvosolni?

aug. 10. 16:42
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Pszichológus. Az segít, hogy elmúljon a pánik.
aug. 10. 16:57
 2/5 anonim ***** válasza:
65%

Nem veled, a pasikkal van baj nem jo pasikkal voltál eddig.

Normál.esetben egy szerelmes pasi óvatosan meg fokozatosan vezeti bele a csajt a szexbe nem eroltet semmit meg stb. Es szerelembol jön az egész.

aug. 10. 16:59
 3/5 anonim ***** válasza:
ugyanezen mentem át pasiként, már magam mögött hagytam,ha van kedved írj rám nyugodtan
aug. 10. 17:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha a megfelelővel leszel együtt, akkor működni fog.

Nem mindenkinek megy elsőre...a legtöbben míg lesz valami átesnek 5-10-15 ismerkedésen is. Csak eljutni egy 2. randiig vagy elsőig.

aug. 10. 17:10
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológust tanácsolok én is. Szerintem is benned van az első kapcsolati erőltetés és azért nem tudsz másokkal szexelni.
aug. 10. 17:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!