Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők nagy többsége miért nem hajlandó soha "rangon aluli" párkapcsolatot létesíteni?
Egy gyárban melózom. Itt nagyjából a következőképp néz ki a hierarchia:
"Sima" dolgozók, pl.: operátorok, méréstechnikusok stb. < Gépbeállítók < csoportvezetők < műszakvezetők ...
Na már most sokan összejönnek ebben a gyárban, viszont azt megfigyeltem, hogy a nők maximum "barátság extrákkal" típusú kapcsolatra hajlandóak "alacsonyabb rangú" férfi kollégákkal.
Minden párnál, akik a gyárban jöttek össze, vagy egyenrangúak, vagy a pali a magasabb beosztású.
Tehát pl a gépbeállító nők nem jönnek össze "sima" dolgozókkal, sőt általában a csoportvezetőre ácsingóznak.
Pedig egy gépbeállító alig keres többet, mint egy "sima", és igazából konkrét hatalma sincs. De a státusz mindenek felett!
Tényleg ennyire fontos ez?
31#
Én őszintén sajnállak téged,mert így kihagysz az életből egy nagyszerű dolgot.
Őszinte barátságokat,őszinte szerelmeket,amik nem a pénzen alapszanak.
Ha már munkahely volt a példa, egyébként én férfi és női kollégáimmal is szoktam beszélgetni, és megfigyeltem, hogy csak a nőknél megy a rinya folyton a pénzről, hogy a párja így meg úgy, meg ő ugyan nem anyagias, DE....
Annyira pénzcentrikusak, hogy az hihetetlen.
Nyugtasd magad azzal nyugodtan, hogy a jól keresők nem ismerik az őszinte szerelmet. A jó kereset csak a bare minimum, ami fölött elkezd keresni az ember, utána pedig választ hozzá illő embert. Vagy ez a fejedben hogy van? A mérnök vőlegényem biztos nem szeret igazán, de a gyári munkás persze nagyon szeretne. Hát hogyne. Ez olyan mint amikor azzal nyugtatják magukat, hogy a gazdagok mind boldogtalanok. De ha ez neked segít nyugodtan aludni este, hajrá.
Felsőbb körökben szóba se kerül a pénz, mert egyértelmű, hogy van. Szerintem soha egy barátommal se került szóba, nem rinyál mindenki, mert van pénz.
"Felsőbb körökben szóba se kerül a pénz, mert egyértelmű, hogy van. Szerintem soha egy barátommal se került szóba, nem rinyál mindenki, mert van pénz."
Értem,akkor csak minket fórumozókat tisztelsz meg azzal hogy a pénzről rinyálsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!