Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők nagy többsége miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők nagy többsége miért nem hajlandó soha "rangon aluli" párkapcsolatot létesíteni?

Figyelt kérdés

Egy gyárban melózom. Itt nagyjából a következőképp néz ki a hierarchia:

"Sima" dolgozók, pl.: operátorok, méréstechnikusok stb. < Gépbeállítók < csoportvezetők < műszakvezetők ...

Na már most sokan összejönnek ebben a gyárban, viszont azt megfigyeltem, hogy a nők maximum "barátság extrákkal" típusú kapcsolatra hajlandóak "alacsonyabb rangú" férfi kollégákkal.

Minden párnál, akik a gyárban jöttek össze, vagy egyenrangúak, vagy a pali a magasabb beosztású.

Tehát pl a gépbeállító nők nem jönnek össze "sima" dolgozókkal, sőt általában a csoportvezetőre ácsingóznak.

Pedig egy gépbeállító alig keres többet, mint egy "sima", és igazából konkrét hatalma sincs. De a státusz mindenek felett!

Tényleg ennyire fontos ez?

aug. 10. 06:35
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:

Hű, nem gondoltam volna, hogy ez lesz ebből a kérdésből... Elszabadult a cirkusz.

Azért akárki akármit mond, ezekből a válaszokból is látszik, hogy a mai nők nagyon anyagiasak 😕

Persze lehet ezt mondjuk ésszerű gondolkodásnak is nevezni, de ez csak egy jól hangzó eufemizmus.

Én elsősorban azt nézem, hogy ki az, akivel jókat tudok beszélgetni, de a csönd sem kínos épp. Ki az akivel jó együtt tölteni az időt... Aki megért...

Basszus, most komolyan azon kell spekulálni, hogy mi lesz tíz, húsz év múlva? Lehet már nem is leszünk...

Meg ha pénzes a pasas, akkor minden rendben lesz? Mert pénzzel mindent meg lehet oldani? Ugyanmár...

aug. 10. 12:21
 22/37 anonim ***** válasza:
54%

“ Azért akárki akármit mond, ezekből a válaszokból is látszik, hogy a mai nők nagyon anyagiasak 😕”

Nekem meg az jön le belőle, hogy nincs pénzed.

aug. 10. 13:15
 23/37 anonim ***** válasza:
42%

Kedves 12# es.

Mert tudod a gyerekvállaláshoz kettő ember kell, és a felnevelésükhöz is!

És tudod a nő, akár 10 évig is kimaradhat a munkából a gyerekek felnevelése miatt.

És am nem nagyon van gyerekes karrierpunci, mert tudod, vagy karrier, vagy gyerek. A kettő üti egymást.

Mondjuk te sem lehetsz egy kapós apa alapanyag.

És még valami. Ősidők óta olyan palit választunk, aki megteremti az anyagi biztonságot.

De ha gyári melós, legalább ne cigizze igya xboxozza el azt a g.ci pénzét.

aug. 10. 15:29
 24/37 anonim ***** válasza:
0%

21# hát hogyne lennénk anyagiasak?

Egy nőnek vannak feladatai kötelességei. A gyerekek nevelése.

A pasié mi?

Az, hogy megteremtse ehhez az anyagiakat. Nem is értem mi ebben olyan bonyolult?

Igy is rohadt sokat vakarják a töküket.

aug. 10. 15:34
 25/37 A kérdező kommentje:

24

Te honnan jöttél? A középkorból?

aug. 10. 15:38
 26/37 anonim ***** válasza:
47%

25# nem.

De ez akkor sem volt másképp, és most sem. Csak annyi, hogy a nő kevéske keresete is kell hozzá.

De most nézd meg! Hány palit tart el a nője?

És hány anya neveli egyedül a gyerekét?

Na?

Akkor mit csinálnak a faszik?

Hát még szép hogy anyagiasak lettünk. A pasik meg szarnak a gyerekre meg hogy eltartsák.

Egyszerűen kivesztek a normális pasik!

De ezt soha nem fogj@k belátni.

Önző rohadékok lettek, tisztelet a kivételnek de ez van.

Régen hol hagytak el egy nőt gyerekkel? Sehol! Mert volt felelősségtudat. Nem bmeg, nem a nőt kell eltartani. A gyereket. A sajátját de arra is alkalmatlanok a mai fajzatok.

Sajnos ez van.

Minden a palikból indul ki. Azok bszták el a nőket is. Azok miatt van minden ami szar felé változott.

aug. 10. 16:40
 27/37 anonim ***** válasza:
19%

26#

Mondd pszichiáter látott mostanában,mit mondanak az orvosok,mi a diagnózis?

aug. 10. 16:50
 28/37 anonim ***** válasza:
26%
A 💶 miatt.
aug. 10. 17:01
 29/37 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem nem aranyásó viselkedés, ha valaki nem akar nyomorogni. Nekem diplomával megvan az 600 nettó. Tegyük fel összejövök egy nettó 300as gyári munkással. Egyszerűen nem tudja tartani az eletszinvonalat, amit én magamnak megteremtek. Én eszem a lazacot, neki meg főzök krumplis tésztát? Vagyis hát főz magának, ha már én hozom a pénzt a házhoz. Elmegyek szülni akkor meg nyomorgunk az ő fizujából évekig? Hát nem köszi. Ha én képes voltam tanulni és jó fizut szerezni, ez a minimum amit egy férfitól elvarok.
aug. 12. 11:38
 30/37 anonim ***** válasza:
69%

29#

Számomra, férfiként annyira idegen ez a pénzéhesség.

Én nem számokban mérem az embert legyen férfi vagy nő.

Engem nem így neveltek,nem ezt a példát láttam magam előtt,nem ez a mérce számomra.

Sose vártam el,hogy egy nőnek legalább akkora lakása legyen,mint az enyém, sose vártam el,hogy egy nőnek legalább akkora fizetése vagy végzettsége legyen mint az enyém.

Számomra ez a gondolkodásmód annyira idegen,nem is szeretnék ilyen emberré válni.

Ha te így érzed magadat jól, hajrá,én nem ítélkezem feletted

aug. 12. 16:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!