Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kell megszabadulni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell megszabadulni az ilyentől?

Figyelt kérdés

Üzenetet kaptam egy nőtől, ami Nekem csak visszacsatolás arról hogy a párommal nem oké valami, és a bizalmatlanságom megalapozott. Az állt a levélben hogy vigyázzak vele, mert egy igazi féreg, nárcisztikus beteg állat, hogy átverte, megalázta és kihasználta. A hölgy azt írta, hogy négy évvel ezelőtt ismerték meg egymást, ezidő alatt az én párom évekig hitegette őt, találkozókat beszéltek meg amiken rendszeresen nem jelent meg, és ő még így megalázva nem érezte magát soha. Azt állította, hogy a párom csajozik a neten. Próbáltam volna több információt is megtudni, mert meggyőződésem hogy ha írt nekem egy ilyen dolog miatt, akkor teljes jogom van megtudni részleteket is. Tisztában vagyok azzal is hogy a részletek már nem olyan fontosak, csakis a cél hogy ne legyek ilyen emberrel, egyszerűen mégis érdekel csak annyiban, hogy ugyan mibe hitegettem magam.

Egy ,,aprócska" kis részlet, mégis lényeges, várandós vagyok, ettől függetlenül egy pillanatig sem vagyok kétségbe esve. Napnál is világosabb hogy itt mi van, csak meg kell lépni. A gond ott van, hogy apuka úgy néz ki nem érti meg hogy nekem nem megy már tovább vele, minden bizalmam odaveszett, így nekem és a babának is az lesz a legjobb ha mi nem maradunk együtt. Meggyőződése hogy ha nem engedi hogy elköltözzek, akkor ugyan úgy fogunk élni mint most, és együtt neveljük majd a babánkat. Szívem szerint nem én mennék, mert nem Nekem kellene várandósan útra kelni a csomagokkal és mindent átrendezni, hanem neki. Vagy én gondolom rosszul?

aug. 8. 20:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha konkrétumok vannak akkor már tudod mit kellene tenned. Ezt viszont vele kell megbeszélni. Azt a nőt is megkérdezni, hogy mi volt mert ugye a nő hibája leginkább.
aug. 12. 08:12
 12/13 anonim ***** válasza:

Ne törődj az ex-szel, semmi köze hozzátok, vagy beszéld meg a pároddal.

Ami téged zavar vele kapcsolatban, azt próbáld békésen megbeszélni, megoldani vele. Nem kell rögtön elrohanni, ha van más megoldás.

aug. 12. 11:01
 13/13 anonim ***** válasza:
"Ami téged zavar vele kapcsolatban" - mármint a pároddal kapcsolatban...
aug. 12. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!