Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyűlölet átadódik? Nekem is ki kell használnom valakit, hogy megszabaduljak tőle?
Figyelt kérdés
Az első barátnőm férfigyűlölő volt. Szidta a férfiakat, hogy csak a szex érdekli őket. Én meg akartam mutatni neki, hogy lehet más és sikerült is, csak tönkrementem emiatt. Most azt mondta, már nem gyűlöli a férfiakat, de ehhez az kellett, hogy kihasználjon. Meg is csalt, le is húzott pénzzel, a barátnőinek mindent elmondott rólam, amit én neki elmondtam. Fejbe is vert dühében véresre. Most én gyűlölöm a nőket pedig tudom, nem mind olyan, de ha meglátok egyet, már ezek a rossz dolgok jutnak eszembe. Sokat szenvedtem, de most is szenvedek. Mit csináljak? Elmúlik ez magától?2020. jún. 30. 20:26
1/2 anonim válasza:
Nem a nőket gyűlölöd, hanem az exedet, mert iszonyúan tönkrevágott. Ha te is tönkrevágsz valaki mást, attól az exed nem lesz kevésbé gyökér, viszont te pont ugyanoda süllyedsz, ahova ő, és jól megszívatsz egy lányt is, aki pont nem érdemli meg. Szóval nem látom, hogy lenne ez jó bármire is.
Csak keress egy csajt, aki egyenrangú és normális kapcsolattal próbálkozz. Ha megpróbálnak kihasználni, lépj le.
2/2 anonim válasza:
Bíznod kell benne,hogy vannak normális nők is.Mert biztos,hogy vannak.A gyűlöletet ne add tovább.Viszont lehet,hogy a feloldásához kellhet szakember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!