Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kell megszabadulni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell megszabadulni az ilyentől?

Figyelt kérdés

Üzenetet kaptam egy nőtől, ami Nekem csak visszacsatolás arról hogy a párommal nem oké valami, és a bizalmatlanságom megalapozott. Az állt a levélben hogy vigyázzak vele, mert egy igazi féreg, nárcisztikus beteg állat, hogy átverte, megalázta és kihasználta. A hölgy azt írta, hogy négy évvel ezelőtt ismerték meg egymást, ezidő alatt az én párom évekig hitegette őt, találkozókat beszéltek meg amiken rendszeresen nem jelent meg, és ő még így megalázva nem érezte magát soha. Azt állította, hogy a párom csajozik a neten. Próbáltam volna több információt is megtudni, mert meggyőződésem hogy ha írt nekem egy ilyen dolog miatt, akkor teljes jogom van megtudni részleteket is. Tisztában vagyok azzal is hogy a részletek már nem olyan fontosak, csakis a cél hogy ne legyek ilyen emberrel, egyszerűen mégis érdekel csak annyiban, hogy ugyan mibe hitegettem magam.

Egy ,,aprócska" kis részlet, mégis lényeges, várandós vagyok, ettől függetlenül egy pillanatig sem vagyok kétségbe esve. Napnál is világosabb hogy itt mi van, csak meg kell lépni. A gond ott van, hogy apuka úgy néz ki nem érti meg hogy nekem nem megy már tovább vele, minden bizalmam odaveszett, így nekem és a babának is az lesz a legjobb ha mi nem maradunk együtt. Meggyőződése hogy ha nem engedi hogy elköltözzek, akkor ugyan úgy fogunk élni mint most, és együtt neveljük majd a babánkat. Szívem szerint nem én mennék, mert nem Nekem kellene várandósan útra kelni a csomagokkal és mindent átrendezni, hanem neki. Vagy én gondolom rosszul?

aug. 8. 20:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%

Kísértetiesen hasonló az én történetemhez. Szerettem azt a pasit, hozzámentem, családot alapítottunk. Majd hirtelen teljesen megváltozott. Bántani kezdett, megcsalni.

Az anyukája mondta el végül, hogy ő is ezt csinálta eddig minden barátnőjével és az apja is folyamatosan nőzik. Egy világ omlott össze bennem. Ém hittem, hogy megváltoznak a dolgok, de az apjával konkrétan egymásnak falaztak folyamatosan, én meg ott voltam egy pici babával. Végül léptem, de 9 hónapja, hogy próbál sakkban tartani, csak nem sikerül neki. Gyerek nem igazán érdekli sajnos.

aug. 8. 20:50
 2/13 A kérdező kommentje:
1-es, Jézusoooom. 😱 Nem normális ott sem a család. És mostmár jól vagy legalább úgy ahogy?
aug. 8. 20:54
 3/13 anonim ***** válasza:
74%
Na várj, most rádírt egy random nő, mindenféle bizonyíték nélkül, ezért te szakítani akarsz? Wtf
aug. 8. 21:03
 4/13 anonim ***** válasza:
81%
Sokkal jobban vagyunk a gyerekkel, hónapok óta nem sírok minden egyes nap. Ez a gyereknek sem tett jót. A sors fintora, hogy amikor mentem a válópert intézni, összefutottsm a tinikori szerelmemmel, elkezdtünk találkozgatni. Ő többet érdeklődik a gyerek felől, mint a saját apja. Először csak barátság extra kapcsolatnak indult, de kezd annál több lenni. Kezdem azt érezni, hogy érzelmileg hazataláltam.
aug. 8. 21:04
 5/13 anonim ***** válasza:
Akié a lakás az marad, vagy ha ki tudja fizetni a másikat akkor az marad. Nincs az, hogy ő azért marad mert veled akar élni ha te nem akarsz vele. Ez tényleg valamilyen beteg állat lehet.
aug. 8. 21:44
 6/13 anonim ***** válasza:
51%
Nem fog neked segoteni elpakolni. Nem értem mit vársz. Szakitásnál nem beszelgetni szoktak. Hanem meg kéne alapoznod hol neveled a gyereket. Vagy majd csecsemővel szaladhatsz az utcan éjfélkor is.
aug. 8. 21:51
 7/13 anonim válasza:
100%
Nem igazán értem. Egy ismeretlen vádolja a barátod és te ezért szakítasz a pároddal ? Még ha minden igaz lenne is, mit számít ha ti jól megvagytok ? Mi ez valami BETEGES női szolidarítás, hogy a barátod egyszer állítolag megsértett egy nőt, és te most ezért meggyűlőlöd ?
aug. 9. 04:38
 8/13 A kérdező kommentje:
Lemaradt az a rész hogy a párom már tett ezt azt amiért nem hiszek igazán a szavaiban, csak éreztem hogy valami nem oké. Mindig derül ki valami, most egy nő ügy.
aug. 9. 04:44
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha az ingatlan az övé volt már a házasság előtt is, akkor abból semmi sem jár neked. Csak azt a vagyont osztják el, amit házasság alatt szereztettek. Legalábbis én így tudom. Ha meg albérletben laktok, akkor akinek a nevén van a bérlés az marad. Mivel hivatalosan ő bérli.
aug. 9. 05:57
 10/13 anonim ***** válasza:

Magyarul rád írt egy ISMERETLEN nő, mire te szakítasz. Oké.

Olyan meg nincs, ogy nem enged elköltözni. Fogod a cókmókod és mész, ugyanis ő a bérlő, nem te ;)

aug. 10. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!