Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki 3 gyereket is szül, azt sosem hagyják ott?
Figyelt kérdés
Pláne ha még az első gyerek is csak úgy besikerült úgy pár hónap együttlét során?aug. 6. 09:09
2/9 anonim válasza:
Az biztos, hogy nehezebben, de a fene megette az egészet, ha csak ezért maradnak veled. Volt 3 gyerekes férfi kollégám, állandóan hajtotta a nőket. Gyerekkel férfit fogni nagyon primitív dolog.
N
4/9 anonim válasza:
Én otthagynám.
De lehet vinném a gyerekeket is.
5/9 anonim válasza:
Exemnek 2 gyereke van, mondjuk ő hagyta ott a pasit.
6/9 anonim válasza:
Nagyon sok nő úgy próbál egy férfit megfogni, hogy minél több gyereket leellik neki! Hát rohadtul nem jön ez össze, lehet hogy a gyerekekekkel maga mellé láncolja, de ismerek olyat aki 4 gyereket is szült a pasinak és ugyanúgy szarrá lett csalva, és semmi sem állította meg.
7/9 anonim válasza:
Lehet nem hagyja el, hanem majd rommá csalja. 😌
8/9 anonim válasza:
Exférjem 4 gyerekes nővel csalt, 4 külön apától vannak a gyerekek. Azt nem tudom, ki kit hagyott ott, de a mostani férje megelégelte és otthagyta, a saját gyerekéért küzd, a többihez jogilag nincs köze, de szíve szerint vinné őket is.
9/9 anonim válasza:
#6 vannak pasik, akik azért alapítanak családot mert akkor lesz egy biztos pont az életükben.
Többen, mint hinnéd, csak ugye mindig azt hiszik az emberek, hogy a nő erőlteti a gyerekvállalást.....
Két emberen múlik, de mindig az a nő lesz a k*va és a felelőtlen, aki egyedül marad a gyerekkel. Saját bőrömön is tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!