Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csorbítaná ez a dolog a büszkeségeteket? Kinek mi a véleménye?
Van egy férfi barátom, akivel eljárunk ide-oda, együtt iszunk, szexelünk, stb. (Légyszi ne rakassátok át a kérdést, direkt ide teszem, mert itt több férfi olvassa).
Legutóbb vagy 3 hete felhozta, hogy elmehetnénk egy adott helyre (kb. 20-25.000 ft lenne összesen kettőnknek).
A héten szabadságon vagyok, tudta előre, és kérdezem tőle, hogy na, akkor megyünk, míg szabin vagyok?
Erre mondta, hogy most volt egy nagyon nagy kiadása, jövő hét után tudnánk elmenni. Én mondtam neki, hogy nem is értem, hogy miért neked kellene fizetned (egyébként eddig kb. Fele fele arányban fizettük ezeket, de sosem figyeltem pontosan. Talán ő minimálisan többet, de nem annyival, hogy jelentősége legyen. Mind a ketten nagyon jól keresünk egyébként).
Erre azt mondta, hogy azt nem hagyná a büszkesége, hogy ezt kifizessem, főleg hogy ő hívott el.
Én ezt egyébként elfogadom, hogy rossz érzés ez neki férfiként hogy nem Ő TUD elvinni valahová, még ha nem is egy pár vagyunk, de akkor inkább nem is mennénk el, míg nekem is jó? Persze 2 hét múlva is jó lenne hétvégén, de így kipihentebb lennék. Nekem ez olyan fura... ti hogy vélekedtek erről?
Én 30N, ő 40F
Szerintem meg egyàltalàn nem fura,tök korrekt a csàvó.
Őszintén lefestette a helyzetet, megindokolta normálisan és még a viselkedése is azt tükrözi, hogy azért többre értékel, mint sima àgyast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!