Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes dolog letiltani azt aki visszautasított?
Figyelt kérdés
37 éves nő vagyokjúl. 21. 19:52
3/41 A kérdező kommentje:
de én szerettem őt
júl. 21. 20:05
5/41 anonim válasza:
Igen, ha nem akarod látni őt a közösségi oldalakon akkor ne nézegesd. Mivel leszel előrébb ha letiltod? Vele nem cseszel ki.
Egyébként muszáj elfogadnod hogy visszautasított téged mert hiába erőlködsz, nyomulsz rá csak rosszabb lesz.
Ezt úgy mondom hogy valaki betegesen szerelmes volt belém és zaklatott, nem tudtam lerázni hiába mondtam neki többször is hagyjon békén. 2 évig hergelt. Szóval hagyjad békén keress mást kérlek.
6/41 anonim válasza:
Igen.
Szeretsz gyerekes lenni? Lehet, hogy ezért utasított vissza.
8/41 anonim válasza:
Nem, én is ezt teszem most minddel, igaz nem pusztán a visszautasítás miatt.
9/41 anonim válasza:
Letiltani azt kell, akivel a normális kapcsolat lehetetlen.
Ez nagyjából olyan súlyú, mintha távoltartási végzést kérnél a bíróságtól.
Más kérdés, hogy egyesek kezéből könnyen röppen, de ezek az emberek sérült lelkűek.
10/41 anonim válasza:
Hát, ha hülyére vesz és szórakozik, időmmel játszik, nem fair, másról lecsúszom,mert épp rá várok, de ő hiteget- ilyen pszichopátiás viselkedésre minimum egy tiltással válaszolok, hadd érezze a tettei súlyát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!