Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyerekes dolog letiltani azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekes dolog letiltani azt aki visszautasított?

Figyelt kérdés
37 éves nő vagyok
júl. 21. 19:52
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
47%
30-as téged is tiltottak? Vagy mégis mi a fene bajod van?
júl. 22. 13:53
 32/41 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom, feltűnt-e, de idáig minden egyes válaszom lepontozták, MAJD újra kérdeztek.

Te szeretsz úgy beszélgetni, hogy minden válasz után DURRRR!!! egy pofon, majd jön a következő kérdés?

Már csak azért írok, hogy ha erre téved egy normálisabb ember, az esetleg tanulhasson belőle.

júl. 22. 13:56
 33/41 anonim ***** válasza:

"Lehet, hogy te nem látod, de amit most mondtál, az azt jelenti, hogy a te életed értékesebb, mint bárki másnak az élete ÖSSZESEN."

Nem. Mindenhez hozzáköltesz dolgokat, ember. Nyugodj már meg.

Azt mondtam, hogy NEKEM az ÉN életem a legfontosabb. Ahogy NEKED a TIED, a GÉZÁNAK a GÉZA élete, és így tovább.

Az, hogy te idegösszeroppanást kapsz, ha nem lesheted mások életét online, az a te problémád. Nem mindenki másnak kell hozzád igazodnia, hanem neked kell segítséget kérned.

Csak szeretném jelezni, továbbra sem válaszolsz, miért akarsz másokat lesni. Gondolom, te is érzed, hogy gáz, amit művelsz.

júl. 22. 13:56
 34/41 anonim ***** válasza:
100%

Te túl komolyan veszed az internet világát 32.

Ez az élet egy kis része, egy lehetőség, hogy lássanak téged, láss te is másokat, hogy elmondd a véleményed és hogy mások is elmondhasság.

Azért mert tilt valaki a facebook-on ne érezd már azt, hogy távolsági tartást kért rád....azért mert valaki lepontoz gyk-án ne sértődj meg.

júl. 22. 14:01
 35/41 anonim ***** válasza:
0%

Nem megsértődés kérdése.

Pontos, jó válaszokat adtam. A jutalmam kb. 10 lepontozás.

Tisztességes ember ilyet nem csinál. Aki csinálja, az erkölcstelen.

A gond pedig az, hogy ezek után itt, a fórumon lecsökken az értékelésem, tehát megbízhatatlannak nézek ki. Igen, ez itt nem jó dolog. Nem, neked se lenne jó, csak te esetleg fütyülsz rá, mert te se vagy közösségi ember.

"hanem neked kell segítséget kérned"

Pontosan: ezekkel a kérdésekkel TE kértél segítséget tőlem. Kirívó erkölcstelenség ezt utána lepontozni.

júl. 22. 14:08
 36/41 anonim ***** válasza:

Nem kértem segítséget. Feltettem egy kérdést többször, amire nem válaszolsz. De szerintem mindenkinek világos, hogy azért, mert nincs rá racionális válasz.

Ahogy a 34-es is írta, sokat vagy a neten. A krónikus online jelenlét nem tesz jót a mentális egészségednek. Triviális dolgokat katasztrofizálsz.

júl. 22. 14:17
 37/41 anonim ***** válasza:

Még annyit: nálad soha, még szempontnak sem merült fel az, hogy mással mi van. Mindig csak te, te, te, te, és te.

A többi ember számodra nem létezik, illetve maximum zavaró tényező lehet.

júl. 22. 14:25
 38/41 anonim ***** válasza:

Igen, magamnak továbbra is én vagyok a legfontosabb. Már leírtam, nem figyeltél?

Válasz továbbra sincs a leskelődésre. Csak akkor ne mondd, hogy hasznosak a válaszaid, mert nem azok.

júl. 22. 14:28
 39/41 A kérdező kommentje:
13 As én is így vagyok
júl. 22. 15:15
 40/41 anonim ***** válasza:

Nekem kérdés az, hogy milyen kapcsolatban voltatok előtte, hogy történt a visszautasítás stb. Van olyan eset, ahol gyerekes a tiltás, pl. ha baráti kapcsolat volt előtte, ahol úgy egyeztetek meg, hogy ez barátság, te meg belezúgtál, és aztán úgy vagy vele dacból, hogy "jó, akkor fulladj meg, barátnak sem kellesz", az elég gyerekes. Akkor is, ha munkakapcsolat.

Ha egy vadidegenről van szó, vagy max. távoli ismerős, vagy vkiről, aki nagyon tahó módon koptatott le, akkor sztem oké dolog a tiltás.

júl. 24. 16:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!