Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyerekes dolog letiltani azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekes dolog letiltani azt aki visszautasított?

Figyelt kérdés
37 éves nő vagyok
júl. 21. 19:52
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
24%

Azért büntetés, mert ez az egyetlen dolog, amivel rosszat tudsz tenni neki, és ez ráadásul ok nélküli büntetés.

Vagy gondold el ugyanezt az életedben: ha valakihez odamész, ő visszautasít, akkor kitiltatod még a városodból is? Tegyük fel, hogy megtehetnéd... akkor ő többet oda nem léphet be? Mert ha belép, esetleg még láthat téged az utcán. Vagy akár még hozzád is szólhat, ha úgy adódik.

Tehát akkor innen kezdve ez a te városod?

júl. 22. 13:03
 22/41 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon buta analógiát hozol fel. Maradhatnánk a valóságban? Nem az közösségi médiáról van letiltva, csak azt az egy embert nem láthatja.

Neked miért büntetés, ha valakinek nem nézegetheted az életét? Ezen kéne elgondolkoznod.

júl. 22. 13:09
 23/41 anonim ***** válasza:
27%

Ezért mondom, hogy ez pont olyan, mint egy bírósági távoltartási végzés.

Arról nem is beszélve, hogy mi van, ha néha azért szeretne rád nézni? Tilos? Vagy hogy képzeled ezt, hogy valakinek megtiltod, hogy az egyébként is nyilvános dolgokat megtudja rólad? Ez pont azt jelenti, hogy nem mehet a közeledbe, lásd fent.

Amúgy megköszönném, ha mellőznéd a folyamatos lepontozást, ha válaszokat is vársz. Nem kicsit bunkóság lepontozni azt, akitől kérdezel.

júl. 22. 13:12
 24/41 anonim ***** válasza:

"Arról nem is beszélve, hogy mi van, ha néha azért szeretne rád nézni? Tilos?"

Igen. Miért akarod nézegetni?

Valaki feltalálta a tiltás gombot, tehát volt rá igény. És hogy lenne már olyan, mint egy hivatalos bírósági végzés? Nem mehetsz sehova, ha csinál egy másik accountot és zaklat. Le fognak szarni a rendőrségen.

Nagyon kontrollmániásnak tűnsz. Mindenki úgy pontozzon, ahogy te mondod, mindenki mutasson meg neked mindent.

júl. 22. 13:18
 25/41 anonim ***** válasza:
56%

Már ne is haragudj 23-as de azt tiltok le akit akarok és annak adom meg a lehetőséget, hogy lássa az online életem akinek akarom.

Ha engem valaki visszautasít (tehát nem érdeklem) akkor nyugodt szívvel tilthatom ha kedvem tartja, hiszen úgysem érdeklem, mit érdekelné az őt??

júl. 22. 13:22
 26/41 anonim ***** válasza:
0%

Olvasd vissza a kérdést.

Erre válaszoltam.

Gyerekes? Igen.

Bunkóság? Igen.

Megteheted? Igen.

Elvisz érte a rendőr? Hát, azt nem.

Ezek után döntsd el te, hogy mit teszel. De azt bemagyarázni nem fogod, hogy ez egy erkölcsös dolog. Nem az.

És az, hogy mondjuk 50 ember között van egy elmebeteg, aki rosszul reagál ilyenkor, tehát zaklatni fog - MÉG MINDIG nem indok arra, hogy a többi 49-cel IS bunkó legyél.

Már persze akkor, ha te egy normális, nem hisztis ember vagy.

júl. 22. 13:23
 27/41 anonim ***** válasza:
43%
Nem válaszoltál még mindig, hogy miért akarsz nézegetni valakit, aki nem érdekel.
júl. 22. 13:26
 28/41 anonim ***** válasza:
0%

Egyetlen dolgot írok még.

(Azon kívül, hogy rohadt bunkó vagy a lepontozással.)

Tehát: az összes eddigi írásod arról szólt, hogy én, én, én, én, ÉN, ÉN!!!

Önző vagy. Ennyi.

Valószínűleg így is lettél nevelve, talán nem is tehetsz róla.

Ilyen alapon simán megteheted azt is, hogy járművön leteszed magad mellé a csomagod, aztán aki le akar ülni, így járt.

Ezért sem visz el a rendőr, és ez is a te kényelmed szolgálja, mint a letiltás is.

Elég baj, ha ezt még esetleg nem is veszed észre, vagy nem érted meg, ha valaki magyarázza.

Ennél már csak az a nagyobb baj, ha megérted - csak nem érdekel. Akkor még rosszindulatú is vagy.

júl. 22. 13:38
 29/41 anonim ***** válasza:

Bizony, az én életem rólam szól. Én vagyok felelős a saját mentális egészségemért, nem mások. Egyedül a saját tetteimet tudom befolyásolni, másoknak nem mondhatom meg, hogy mit tegyenek.

Szerintem az a normális, ha úgy élem az életemet, hogy nekem mi a jó, nem úgy, hogy arra gondolok, hogy lehet a fura zaklató nézegetné az életemet, ezért nem tiltom. Ha nekem könnyebb úgy túllépni valakin, hogy letiltom, akkor megteszem. Ez rólam szól. Nem a másikról. A másiknak nincs semmilyen kötelezettsége felém. Nekem van magam felé.

Tetszik, hogy kivetíted rám az önzést, mikor minden kommented arról szól, hogy neked látnod KELL a másik életét, de hogy miért, arra többszöri kérdésre sem válaszolsz.

júl. 22. 13:46
 30/41 anonim ***** válasza:
0%

Nem.

Lehet, hogy te nem látod, de amit most mondtál, az azt jelenti, hogy a te életed értékesebb, mint bárki másnak az élete ÖSSZESEN.

Tehát teljesen mindegy, hogy más mit akar: MINDIG az lesz, amit te akarsz.

Extra önző vagy.

A letiltás pedig egyenértékű azzal, mintha azt mondanád neki: "FOGD BE A POFÁD, ÉS NE SZÓLJ TÖBBET HOZZÁM!"

Kíváncsi vagyok, hogy a való életben ezt kivel mernéd megtenni.

Ennyi.

júl. 22. 13:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!