Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A kollégám beszólógat mióta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kollégám beszólógat mióta elutasítottam és új párom lett. Kezd átmenni a dolog munkahelyi bullying-be, vagy csak túlreagálom? (28/N)

Figyelt kérdés

A kollégám és én úgy volt, hogy összejövünk, de végül abbamaradtak a randik, mert kiütközött számomra, hogy igencsak nárcisztikus személyiség.

Mikor elkezdtünk randizni, előtte szakított a barátnőjével, de ahogy elutasítottam 1 hónappal ezelőtt, azóta újra együtt van vele. Ez nekem nem probléma, én is összejöttem azóta valakivel, akivel jól elvagyunk, ma is megyünk majd le munka után a Balatonra, szerintem kezdek szerelmes lenni belé.

A probléma ott kezdődik, hogy sajnos, habár azóta neki is más van - illetve ugyanaz aki előtte volt -, úgy veszem észre, hogy a kollégám, aki egyébként egy 37 éves férfi, úgy viselkedik velem az irodában, ami nekem már nagyon zavaró.

Egyik nap kedveskedik, segít, kávét csinál -ahogy például tegnap is, ma meg már mikor beérek - ki vagyok öltözve, mert programom van munka után -, a következőket hallgattam és ezt így mindenki előtt:

" JAJJ, MEGJÖTT A HERCEGNŐ! HOVA KÉSZÜLSZ, AZ ANNA BÁLBA? JAJ A HERCEGNŐT ENGEDJÉTEK EL, MERT JÖN! ELÉG ÉLÉNK SZÍNE VAN ENNEK A RUHÁNAK, NEM LEPNEK A LEGYEK?"

Ilyen és ehhez hasonló mondatok perceken át, gúnyosan mondva, úgy, hogy tegnap még ott kedveskedett velem mikor mentem haza, meg kávét csinált nekem.

Szerintem ez a tipikus nárcisztikus gaslighting, amikor várja a reakciót, hogy ideges legyek és bevallom én nem tűröm a velem szemben történő indokolatlan gúnyolódást, úgyhogy mondtam neki:

-Örülök, hogy tetszik a ruhám, látom rosszul aludtál... de nem takarodnál vissza a helyedre?

Tudom, nem szép, de nem először játssza ezt el, hogy ok nélkül sértődötten viselkedik egyik napról a másikra és pocskondiáz...

Most pedig hallom, ahogy mártírkodik a másik szobában, hogy "jaj, hogy megsértődött a kislány, pedig én csak JÓBÓL mondtam!"

Szerintem egy igazi mérgező ember, aki nem viseli el az elutasítást és tudom, EZÉRT NEM KELL MUNKAHELYEN belül randizni.

Viszont, sajnos nincs időgépem, de ha lenne... soha nem álltam volna le vele.

Ti mit tennétek a helyemben?

Ha levegőnek nézem akkor is ugat sajnos...

júl. 26. 11:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%

Mit tennék? Miért hagyod, hogy kávét csináljon?Miért fogadod el?

Mondd, hogy nem kérsz, köszi szépen.

Ha meg beszólogat, ne vegyél róla tudomást semmilyen szinten.

Ha pl kérdezi, nem lepnek-e a legyek, akkor mondd, hogy csak egy légy lep, az is épp itt duruzsol.

Viszont ha levegőnek nézed, egy idő után leáll és/vagy mások is észre fogják venni milyen tahó.

júl. 26. 11:09
 2/12 anonim ***** válasza:
89%

Hatalmas mosollyal az arcomon köszönetet mondanék neki, hogy önszántából megmutatja, hogy még azt a minimális szintet se éri el, amit gondoltam róla.

Tudom, hogy zavaró, de próbáld meg egyfajta bókként felfogni. A másik, hogy ezzel a viselkedéssel hosszabb távon csak magát járatja le.

júl. 26. 11:18
 3/12 anonim ***** válasza:
19%

Monitorbamulo semmittevok aktivitasa "munka" cimen......

40F incel

júl. 26. 11:19
 4/12 anonim ***** válasza:
81%
Nem venném figyelembe és ha folytatná tovább akkor mennék a HR-re!
júl. 26. 11:22
 5/12 anonim ***** válasza:
93%

1-esnek tök igaza van, minek fogadsz el tőle bármit is?

Hidd el az cseszni fel legjobban, ha nem szólsz semmit, se rondát, se kedveset. Mondja csak. Ha meg zavar, akkor keresd fel a HR-t.

júl. 26. 11:33
 6/12 anonim ***** válasza:
41%

Legalább tanulsz ebből az esetből!

Első számú szabály hogy munkatárssal nem kezdünk kapcsolatot. Nem szabad a munkát és a magánéletet keverni!

Te magad sodortad magadat ebbe a helyzetbe amikor kapcsolatot akartál vele kezdeni. Általában ez (vagy ehhez hasonló szituáció) a vége ha valaki a munkát keveri a magánéletével.

Ebből a helyzetből az esetek többségében csak munkahely váltással lehet kikeveredni.

júl. 26. 11:48
 7/12 anonim ***** válasza:
64%
#3 Tipikusan az a típus vagy, aki a facebookon is szeret oda kommentelgetni mindenkinek, hogy a bányában vagy gyárban kéne dolgoznia, mert azon kívül semmi nem számít munkának. Szar lehet úgy leélni egy életet, hogy irigykedsz azokra, akik azért dolgoznak a háttérben, hogy a magadfajtának is legyen munkája.
júl. 26. 11:54
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez már az a kategória, amit nyugodtan lehet jelezni a vezetőségnek.
júl. 26. 11:57
 9/12 anonim ***** válasza:
Keményen kiosztanám. Ha meghallom, hogy a hátam mögött pofázik, utána megyek és megmondom a magamét. Látom téged se kell felteni, nagyon helyes. Tipord a földbe.
júl. 26. 13:16
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
#3-as, Épp olyan vagy, mint az "semmittevő" irodisták. Álló nap itt vered a nyálad meg a f@szod. Te se csinálsz ezzel az erővel semmi produktívat. Csak téged a kolléganőid le se 💩nak 😏
júl. 26. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!