Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csorbítaná ez a dolog a büszkeségeteket? Kinek mi a véleménye?
Van egy férfi barátom, akivel eljárunk ide-oda, együtt iszunk, szexelünk, stb. (Légyszi ne rakassátok át a kérdést, direkt ide teszem, mert itt több férfi olvassa).
Legutóbb vagy 3 hete felhozta, hogy elmehetnénk egy adott helyre (kb. 20-25.000 ft lenne összesen kettőnknek).
A héten szabadságon vagyok, tudta előre, és kérdezem tőle, hogy na, akkor megyünk, míg szabin vagyok?
Erre mondta, hogy most volt egy nagyon nagy kiadása, jövő hét után tudnánk elmenni. Én mondtam neki, hogy nem is értem, hogy miért neked kellene fizetned (egyébként eddig kb. Fele fele arányban fizettük ezeket, de sosem figyeltem pontosan. Talán ő minimálisan többet, de nem annyival, hogy jelentősége legyen. Mind a ketten nagyon jól keresünk egyébként).
Erre azt mondta, hogy azt nem hagyná a büszkesége, hogy ezt kifizessem, főleg hogy ő hívott el.
Én ezt egyébként elfogadom, hogy rossz érzés ez neki férfiként hogy nem Ő TUD elvinni valahová, még ha nem is egy pár vagyunk, de akkor inkább nem is mennénk el, míg nekem is jó? Persze 2 hét múlva is jó lenne hétvégén, de így kipihentebb lennék. Nekem ez olyan fura... ti hogy vélekedtek erről?
Én 30N, ő 40F
Jav: fejenként 20-25.000 ft
Illetve nekem a munkám hétköznap nagyon leszív, a szombat délelőttjeimet sokszor alvással töltöm, amit ő is tud.
Igen.
Ha csak szex lennél , tehát kihasználna anyagilag is.
Lehet hogy komolyan érez valamit, mert érdekli hogy nehogy beégjen előtted.
Hát én nem jelenteném ki, hogy nemcsak szexet akar tőled. Inkább csupán csak "konzervatív"/régimódi.
Ha tényleg érezne irántad többet akkor megerőltetné magát, túllépne a hiúságán és figyelembe venné, hogy a másik időpont neked sokkal fárasztóbb mint a mostani!
"Erre azt mondta, hogy azt nem hagyná a büszkesége, hogy ezt kifizessem, főleg hogy ő hívott el."
Szerintem érthető a hozzáállása. Meghívott téged és nem akar neked tartozni még egy forinttal se. Különválassza a párkapcsolatot és a barátság extrákat és nagyon jól teszi ha nem akar tőled kapcsolatot.
Vagy elfogadod, hogy ő ilyen vagy keress más pasit.
"Én ezt egyébként elfogadom, hogy rossz érzés ez neki férfiként hogy nem Ő TUD elvinni valahová, még ha nem is egy pár vagyunk, de akkor inkább nem is mennénk el, míg nekem is jó?"
Nem vinne el téged egyébként mégha el is hívott hogy majd valamikor mehetnétek oda - sejtem, hogy pontos időpontot nem mondott - és ha eddig mindig felesben, vagy saját magatoknak álltátok amit fogyasztotattok.
Összegezve nincs igazad és valahol még önző is vagy ha téged az zavar, hogy nem jött össze a te elképzelésed és rá akarnád tukmálni miközben ő cikinek érezné különösen úgy, hogy mindig mindketten perkáltatok.
Egyébként ez úgy szokott lenni, hogy közösen ötletelünk, hogy mit csináljunk. Elmegyünk, és nem bajlódunk a fizetéssel, pl. kétszer én mondom, hogy ez most az én köröm volt, kétszer ő. De nem számoljuk egyébként.
"nem akar neked tartozni még egy forinttal se" - Én ha valakivel vagyok, barát, családtag, akárki, és mondjuk egyikünk vagy másikunk fizet, akkor nem "tartozásnak" fogom fel. Érdekes a hozzáállásod.
Nem ügyet csinálok belőle, de kíváncsi voltam, hogy kinek mi a véleménye.
Én megértem őt, és nem fogom ráerőltetni, vagy kisírni, hogy menjünk a héten mindenképp. Eddig sem tettem. Én csak rákérdeztem nála, hogy a héten megyünk-e.
"nagyon jól teszi ha nem akar tőled kapcsolatot" - kíváncsi vagyok, a leirtak alapján az a gondod velem, hogy rákérdeztem nála, hogy megyünk-e a héten? Mert a kérdésben sehol nem szerepelt erőltetés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!