Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tapasztaljátok, emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tapasztaljátok, emberek elkövetik ugyanazokat a hibákat ha a szakítás után rövid időn belül új párkapcsolatba kezdenek vagy tanulnak belőlük esetleg az új partner nem hozza ki belőlük?

Figyelt kérdés
aug. 4. 20:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

Azért 8as mert csóringer még lehet gyönyörű szépség.

Emlékszem az egyik ilyen nőmre.

Velem edzett, aztán ment versenyekre is. És nem csak gyönyörű kisportolt 10 pontos teste volt, de az arca is szép.

Viszont én láttam hogy ez sehova se vezet,max oda hogy pénzautómata leszek.

Én pedig ettől többre tartottam magam akkor és ott

És ezért választottam mást.

Most meg 40 felett elfogadtam hogy az alap férfi és női felállás az, hogy jól nézel ki, van pénzed, pénzautómata vagy és a tiéd a 10 pontos.

Szóval visdzajdrültünk oda mikor még hittem abban hogy a nőkben ugyanúgy létezik erkølcs, morál meg ilyen naiv ábrándok,álmok.

Miközben a nőknek ami kell.

1. Kemény farok

2. Pénz

3. Gyerek.

Ha ezeket megkapják kidobni se lehet őket.

aug. 4. 22:08
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

#11 te aztán igazán a külsőségekre mész, meg is érdemelnéd, hogy lehúzzanak. Számodra belső érték nem is létezik, tehát ne is csodálkozz rajta, hogy nem fogtál mêg ki normális nőt.

Egyébként meg a pasiknak is punci kell, a csajoknak is farok. És akkor mi van? Így alakul ki a szexuális vonzalom a másik iránt, ez miért is gond???

Nem mindenki a pénzre hajt, de legyünk őszinték, aki lusta dolgozni és élősködni akar, az kinek kellene?

Gyerek tudtommal két emberen múlik, hogy összejön e. De sajnos az emberek úgy dobálóznak a gyerekkel, mint valami tárggyal.

aug. 4. 22:18
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

#11 De miért prolizod le, ha az az egyetlen bűne, hogy kevesled a pénzét?Pénzes prolikat nem ismersz?Mert én rengeteget.

Attól, hogy valaki nem áll jól anyagilag, még nem lesz proli.

aug. 4. 22:40
 14/20 anonim ***** válasza:
66%
11 Te sose szoktál körülnézni vagy mi ez az agymenés hogy a pasikban van erkölcs a nőkben meg nincs? Körülötted nincsenek férfiak csak nők, vagy mi az hogy nem láttál még pasit erkölcs meg morál nélkül? Mondjuk az is fura hogy nőkből meg csak az erkölcs morál nélküliekre izgulsz.
aug. 4. 22:44
 15/20 anonim ***** válasza:
66%
#14 Mert ő projektál, magából indul ki.Tudja, hogy hozzá ilyen nő való, ezert nem is zavarja.
aug. 4. 22:46
 16/20 anonim ***** válasza:
62%

Az emberek gyakorlatilag a gyerekkorukból hozott, ott megtanult sémákat ismétlik folyamatosan. Tehát a párkapcsolataikban is általában ugyanazokat a felállásokat keresik meg (biztosan te is ismersz olyanokat akik mindig ugyanolyan kapcsolati dinamikában vannak - na a nagy hír, hogy mindenki ilyen alapjáraton).

Ez akkor tud változni, ha valaki elkezd ezzel foglalkozni - fentebb is írták önfejlesztés, terápia, pszichológus, stb. -, és ennek a hatására felismeri ezeket a sémákat és tudatosan dolgozik rajtuk.

Ami viszont rossz hír, hogy bár érdemes az exeken gondolkodni, viszont sajnos azt is látni kell, hogy az ő hibáik a mi választásaink eredménye. Vagyis nagy valószínűséggel, ha nem dolgozod fel akkor pontosan ugyanazt fogod megkeresni magadnak később te is.

aug. 7. 23:24
 17/20 Senior Séf ***** válasza:
67%
Az ember mindennél jobban szeret a másikra mutogatni, és véletlenül sem belátni saját felelősségét a párkapcsolat megromlásában.
aug. 8. 19:51
 18/20 anonim ***** válasza:

Én nagyon gyakran bele tudok futni ugyanazokba a sémákba. Ha kapcsolatom lesz, a szerelem azt teszi velem hogy automatikusan mindent önzetlenül megadok neki, főzök neki, átveszek tőle minden háztartási dolgot, túl odaadó vagyok az ágyban, még arra se tudok haragudni hogy nem elégít ki, mert szeretem. Cserébe szinte nem is várok semmit. Aztán rájöttem arra hogy ez röhejes és ennek nem így kéne lennie! Az exeim mindannyian kihúzták velem az ötöst, és nyugodtan végignézték ahogy megcsömörlök az egyoldalú odaadásban.

Azóta tudatosan olyat keresek aki ha meglátja hogy átállok ebbe a cseléd üzemmódba akkor figyelmeztet, sőt nem is hagyja. Nem szolgáltatja ki magát, segít. Nem hagyja hogy az anyukája legyek, hanem a kölcsönösségre törekszik. Csak sajnos ez ritka.

aug. 16. 16:19
 19/20 anonim ***** válasza:
50%
11 Azért dobtad ki a gyönyörű nődet mert csóró volt, és a nőknek kell a pénz? De hát te vagy anyagias.
aug. 16. 18:23
 20/20 anonim ***** válasza:

19.

Te nem vagy tisztában a 10 pontos jelentésével és rezsijével.

Fodrász, szoli, edzőterem, műkörmös, ruhák, programok,eszik is.

Ez nagyon fapadosan havi 3 kiló nettó

Magyar fizuból fedezd már ezt neki bakker....

aug. 16. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!