Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tapasztaljátok, emberek elkövetik ugyanazokat a hibákat ha a szakítás után rövid időn belül új párkapcsolatba kezdenek vagy tanulnak belőlük esetleg az új partner nem hozza ki belőlük?
A partnertől függ.
Mert együtt vagy sokáig egy 7essel pl. Aztán szakítasz vele és jönnek ilyen 5,6,7esek.
Miattuk nem fogsz változtatni mert minek? Hogy újra ugyanaz legyen?
De ha jön egy 9-10 pontos a képbe, aki kimozgat a komfortzónából,nah akkor bakker minden átértékelődik.
amiért kérdezem.
exem elhagyott és pár hét múlva már mással volt együtt, azóta össze is költöztek.
amiért köztünk folyamatosan voltak viták, hogy semmi nem volt neki elég jó amit adni tudtam neki, irányításmániás volt és emellett karrierista is.
és gondolkodtam. lehet az új kapcsolata az teljesen jó vagy ugyanazokat a hibákat elköveti?
és kérlek ne jöjjetek azzal, hogy miért foglalkozom vele. azért mert érdekel általánosságban a dolog.
#5 vagy a párját nem zavarja, mert hasonlóan látják a világot, vagy ugyan úgy megy a veszekedés, ezt nem tudni.
Én amikor kapcsolatból-kapcsolatba ugráltam, ugyan azok a hibák jöttek elő. Aztán átgondoltam, hogy miêrt megy tönkre mindig minden, jó mélyen magamba néztem.
Vagy lehet házasodott volna már.
Ha meg ilyen karrierista céltudatos, akkor simán kidobja a csóringer, jövő nélküli proli 10 pontost és elveszi a Jó családi háttérrel rendelkező 7-8ast inkább. Akkor is ha érzelmileg is vonzza őt a 10es,nem csak testileg.
Én ezt tettem.
Azóta már vége de nem bántam meg a döntésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!