Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tapasztaljátok, emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tapasztaljátok, emberek elkövetik ugyanazokat a hibákat ha a szakítás után rövid időn belül új párkapcsolatba kezdenek vagy tanulnak belőlük esetleg az új partner nem hozza ki belőlük?

Figyelt kérdés
aug. 4. 20:58
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon sokan elkövetik, mert nem elég tudatosak, nem képesek a saját személyiségük fejlesztésére.
aug. 4. 20:59
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Én magamon tapasztaltam, hogy többször elkövettem. Sosem hagytam magamnak elég időt, nem is nêztem magamba. Egy tönkrement házasság kellett ahhoz, hogy igazán átgondoljam, kit is keresek valójában és hogy belegondoljak a saját hibáimba is.
aug. 4. 21:01
 3/20 anonim ***** válasza:
84%
Nemhogy ugyanazokat, de még új hibákat is elkövetnek és főleg amiatt, hogy személyiségzavarban szenvednek ami nem más mint a társfüggőség. Az olyan egyén aki szakítás után rövid idővel azonnal mással jár, másokkal ismerkedik az durván kapcsolatfüggő.
aug. 4. 21:06
 4/20 anonim ***** válasza:
31%

A partnertől függ.

Mert együtt vagy sokáig egy 7essel pl. Aztán szakítasz vele és jönnek ilyen 5,6,7esek.

Miattuk nem fogsz változtatni mert minek? Hogy újra ugyanaz legyen?

De ha jön egy 9-10 pontos a képbe, aki kimozgat a komfortzónából,nah akkor bakker minden átértékelődik.

aug. 4. 21:17
 5/20 A kérdező kommentje:

amiért kérdezem.

exem elhagyott és pár hét múlva már mással volt együtt, azóta össze is költöztek.

amiért köztünk folyamatosan voltak viták, hogy semmi nem volt neki elég jó amit adni tudtam neki, irányításmániás volt és emellett karrierista is.

és gondolkodtam. lehet az új kapcsolata az teljesen jó vagy ugyanazokat a hibákat elköveti?

és kérlek ne jöjjetek azzal, hogy miért foglalkozom vele. azért mert érdekel általánosságban a dolog.

aug. 4. 21:20
 6/20 anonim ***** válasza:
#5 Ilyen a személyisége, enyhén szociopatának tűnik. S ez nem lesz másképpen az új kapcsolatában sem.
aug. 4. 21:23
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

#5 vagy a párját nem zavarja, mert hasonlóan látják a világot, vagy ugyan úgy megy a veszekedés, ezt nem tudni.

Én amikor kapcsolatból-kapcsolatba ugráltam, ugyan azok a hibák jöttek elő. Aztán átgondoltam, hogy miêrt megy tönkre mindig minden, jó mélyen magamba néztem.

aug. 4. 21:24
 8/20 anonim ***** válasza:
0%

Vagy lehet házasodott volna már.

Ha meg ilyen karrierista céltudatos, akkor simán kidobja a csóringer, jövő nélküli proli 10 pontost és elveszi a Jó családi háttérrel rendelkező 7-8ast inkább. Akkor is ha érzelmileg is vonzza őt a 10es,nem csak testileg.

Én ezt tettem.

Azóta már vége de nem bántam meg a döntésem.

aug. 4. 21:31
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
#8 már hogy lehetne 10 pontos, ha egy proli? Nézhet ki akármilyen jól, ha egy gyökér, akkor már nem 10 pont...
aug. 4. 21:51
 10/20 anonim ***** válasza:
78%
Nem tanulmányozza szinte senki sem, hogy mi volt a hiba, áthelyezik automatikusan a másikra a hibát...
aug. 4. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!