Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell szeretni egy olyan személyt, akinek bántalmazó, szeretet nélküli gyerekkora volt?
Nem kapott szeretetet, és nem is igazán tud adni sem
Nem beszél az érzéseiről, mert az a gyengeség jele szerinte és hiába mond bárki bármit, így látja
Próbálom, 3 éve kitartok, de kezdem feladni h normális legyen a kapcsolatunk
Nagyon nagyon és végtelen türelemmel.
Én ilyen vagyok és nem tudom kifejezni az érzéseimet.
Ezt a nők 99%-a ideig óráig tudja csak tolerálni, utána azt mondja nem is szeretem. Pedig de, csak másképp vagy nehezen mutatom ki...
Igazából az ilyen sérült embereknek nem való a szeretet, mert nem tudnak mit kezdeni vele.
Kb olyan mintha egy falusi mamának odaadsz egy iPhone... hiába jó cucc, nem tud vele mit kezdeni mert nem ismeri, nem tudja hogy kell használni , mi az értelme...
A fickó jól néz ki, azért szenved vele a kérdező.
Próbáltál vele beszélni arról, hogy ez a kapcsolat így nem működik jól?
Hiába próbálok vele bármiről is beszélni
Szerinte minden jól van így, ahogy van, és csak én nyafogok mindenért és nekem nem tetszik semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!