Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy férfinak vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy férfinak vagy egy nőnek nagyobb előny az életben ha jó külsővel van megáldva?

Figyelt kérdés
Főleg csajozás/pasizás terén, melyik nemnek előnyösebb szerintetek ha jóval átlag feletti külsővel rendelkezik? A jó pasiknak vagy a jó csajoknak van jobb dolguk szerintetek?

aug. 3. 20:06
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
20:48 A "kiszemelt" és a felvázolt példa olyan mint Columbo Felesége... Rengeteget beszélünk róla, sokszor említjük is...csak még senki sem látta. :D
aug. 3. 20:50
 12/28 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem ezt sokkal egyszerűbben kell nézni.

Férfinak lenni könnyebb mint nőnek. Már csak biológiai okokból is. Nincs menstruáció, nincs terhesség, fizikailag is erősebbek a férfiak, a férfiakon a testsúlyváltozás is teljesen máshogy csapódik le mint a nőkön, rövidebb haj amit kb 5 perc alatt beállít tükör előtt, de nyilván aki jól néz ki az kopaszon is jól néz ki, nincsenek kitéve szexuális zaklatásnak (vagy legalábbis sokkal ritkább), és senki nem fog neked smúzolni azért hogy a farkadba ugorhasson. Lehet hogy fog, de ha ez így is van, azt a nőt biztosan érdekled más szempontból is, mert a nők nem szexualitás alapján működnek, a férfiak viszont igen.

Ha így nézzük, akkor igazából genetikailag helyes férfinak lenni sokkal jobb és könnyebb mint nőnek.

Ha már csak a szexualitást nézzük, egy nőre bár hajthat 100 férfi, sosem fogja megtudni hogy ki az akit tényleg ő maga érdekli, vagy ki az aki csak megdugni akarja. Megdugni mindenki meg akarja. Neki abból a 100-ból azt kellene kiválasztania, aki ennél többet akar. Ez azért nyilván nem egyszerű.

Ha egy férfira 100 nő hajt, bár ő megdugná mind a 100-at, ő azt fogja választani, aki valóban érdekli.

Minden férfi megdugná a nők 95%-át, ez egy tény, de ha valakinek erre tényleg úgymond lenne lehetősége, mert k.rva jó genetikával rendelkezik, akkor abból a 95%-ból maximum 1-2% az, akit egyébként haza is vinne és azt mondaná, hogy "na, ő egy igazi nő".

Fordított esetben pedig egy nőnek kell kiszűrnie ki az az 1-2%, aki nem csak lyuknak használná.

aug. 3. 20:59
 13/28 anonim ***** válasza:

"Ha így nézzük, akkor igazából genetikailag helyes férfinak lenni sokkal jobb és könnyebb mint nőnek."

Eléggé filozofikus volt a komment, de itt nem bontották ki az igazság minden részletét. Genetikailag nem helyes férfinak lenni (alsó 80%) szerintem kevésbé előnyös, mint hasonló kategóriájú nőnek lenni.

A komment többi részében természetesen vannak jogos pontok, de nagyon OFF lenne ha a férfilét árnyoldalait itt felsorolnám.

aug. 3. 21:06
 14/28 A kérdező kommentje:
12. Teljesen egyetértek. Szerintem egy nagyon jól kinéző pasi akinek az esze is a helyén van, sokkal könnyebb dolga van az életben, de még a párválasztásban is. (Leggtöbbször)
aug. 3. 21:09
 15/28 anonim ***** válasza:
21:09 Nagyon jól kinéző pasi...akkor gondolom a férfiak maximum 10%-a fér bele?
aug. 3. 21:10
 16/28 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom hány százalék, de sokat járok plázába, és viszonylag sok fiatal helyes pasit látok, akik szerintem bőven elmehetnének modellkedni is. 🤷‍♀️
aug. 3. 21:17
 17/28 anonim ***** válasza:
21:17 Tehát az elvárásod a férfi külsejét tekintve a modell szint. Akkor értem a kommentjeidet...
aug. 3. 21:19
 18/28 anonim ***** válasza:
#15 a felső 10% az minden mintán csak 10%. Olyan ez mint a felső tízezer, lehet Svájcban sokkal gazdagabbak az emberek, de a felső tízezer ott is csak tízezer emberből áll.
aug. 3. 21:29
 19/28 anonim ***** válasza:

13

"Eléggé filozofikus volt a komment, de itt nem bontották ki az igazság minden részletét. Genetikailag nem helyes férfinak lenni (alsó 80%) szerintem kevésbé előnyös, mint hasonló kategóriájú nőnek lenni."

A kérdés a jó külsővel megáldott emberekről szólt, nem pedig az alsó 80%-ról.

De tulajdonképpen csak alátámasztottad amit írtam.

Genetikailag nem helyes férfinak lenni pont ugyanolyan rossz, mint nőnek, mert már leírtam, hogy a férfiak szexualitás alapján működnek, a nők viszont nem.

Az, hogy egy nem szép nőt is körülvesznek férfiak, az csupán indikátor arra vonatkozólag, hogy a férfiak többségének nem a külső a lényeg vagy a lélek, hanem a p.na. Otthonra viszont ugyanúgy nem kell senkinek a nem szép nő.

Ezért látsz elhízott nőt vékony férfival, míg fordítva ez sokkal ritkább jelenség. Mert az elhízott nőt is ugyanúgy megdugná a férfiak jelentős része, viszont a vékony férfi nem feltétlen kell a nőknek. Így nincs ló, jó a szamár alapon is a férfiak összeállnak olyan nőkkel, akik egyébként nem vonzóak, mert mégiscsak jobb este a meleg punika mint a marok. Egy nő viszont nem fog összeállni senkivel, csak azért mert lóg valami a lábai között, mivel NEM szexualitás alapján működnek.

aug. 3. 21:30
 20/28 anonim ***** válasza:

Szerintem férfiaktól alap elvárás a jó külső, amúgy esélyük sincs becsajozni. A jóképűség és kigyúrtság szükséges, de általában nem elégséges, pénz és magas társadalmi státusz is kell.

Nőknél is előny a jó kinézet, de már a közepesekre is ezren repülnek, annyira nem létfontosságú, mint a férfiaknál.

Amit a #10-es ír: kb. lehetetlen, hogy 5 jóképű, izmos adonisz kezéről egy átlagos pasi lecsapjon egy bombázót. A realitás az, hogy a bombázó kineveti, majd elküldi a francba az oroszlánbarlangba tévedt szerencsétlent, nem nézi az a kiállását. xD

aug. 3. 21:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!