Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megeroszakolt egy fiu, elmondt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megeroszakolt egy fiu, elmondtam a paromnak es en lettem bajban, nagyon felek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mar irtam ki ide kerdest, most ott tartok hogy elmondtam a paromnak mi tortent velem de a parom ismeri azt a fiut aki megeroszakolt.

A fiu tagadja hogy ez tortent, es a parom nagyon regota ismeri..

A masik fiutol felek hogy fog tenni valamit ellenem, mert elegge beteg es miutan megeroszakolt akkor is megzsarolt hogyha elmondom valakinek, vagy ala teszek ezzel, ramfog valamit es feljelent..még ő jelentett volna fel engem.

Nem tudom hogy mit tegyek ossze vagyok zavarodva, nem tudok gondolkodni segitsetek kerlek

2024. aug. 2. 15:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
36%
Ha megerőszakolt, akkor orvoshoz kellett volna menned látleletért...
2024. aug. 3. 09:08
 12/15 anonim ***** válasza:

Orvosi látlelet és rendőség első körben.

Bár attól függ, mikr történt az eset.

2024. aug. 3. 10:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Na az előző kérdésednél én is írtam neked, hogy ne mondd el neki, mert semmi értelme nincsen. Nyilván az erőszakoló nem fogja beismerni, hiszen a btk bünteti, börtönbe kerülhet. Ő sem hülye. Én is azt mondom, hogy hagyd a francba a mostani párodat, és olyan partnerrel kezdj, akinek semmi köze ahhoz aki bántott. Kérj szakmai segítséget, és lépj túl rajta. Engem az exem erőszakolt meg többször a kapcsolatunk alatt és nem, nem fogok soha senkinek sem nyíltan beszélni erről. Túlléptem rajta. Neked is ezt kellene. Mert ez a dráma amit magadnak generálsz, rohadtul nem fog előrébb vinni. Pláne, hogy az előző kérdésednél azt írtad, hogy nem akarod elmondani, mert félsz, hogy a párod agya elkattan. Mégis elmondtad neki, ő meg nyilván a falhoz állította a másikat. Valahol szerintem tetszik neked ez az egész, hogy megy ez az egész színház körülötted. Ha jót akarsz magadnak, ezt az egészet elfelejted. Nem jelentetted fel, nem tettél ellene, nincsen értelme bolygatni.
2024. aug. 6. 15:28
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább meg olyannal kezdj, akinek a képzettsége pszichoterapeuta, a terápián kívül meg mást ne csinálj vele. Nem szenyaságból mondom, de neked most tök fölösleges a párkapcsolat.
2024. aug. 7. 09:54
 15/15 anonim ***** válasza:
Most akkor a pasid nem hisz neked?
2024. aug. 8. 04:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!