Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a baratnomet 2 eve megeroszakoltak? Tobbi lent.
16 éves a csaj, ha 2 éve erőszakolták meg, 14 éves volt. Így is fiatal, és az ilyen dolgok mély nyomot hagyhatnak egy lányban.
2015. szept. 12. 09:38
Pszichoterápiába kellett volna járnia. Nem azért, hogy veled szexeljen, hanem mert ez egy 14 éves lánynak olyan lelki trauma, amit egyedül képtelen feldolgozni. Mindenképp segítségre van szüksége. Csodálkozom, hogy ez a szüleinek eddig nem jutott eszébe.
2015. szept. 12. 09:43
3/11 A kérdező kommentje:
pszichológushoz is vittek de semmi.valtozas. egyedul ki sem mer menni otthonrol. suliba sem mer a buszal menni.autoval vissszuk en vagy a szulei. suli vegen haza kell vinni. a szobaja is ejjel ki kell hogy legyren vilsgitva mert fel. egyedul sem szeret aludni igy a szulei beleeggyeztek hogy neha mikor nm melozok ot audjak.
Semmi változás címén már nem is viszik?
Ez nem 2 nap alatt jön helyre,normálisan kéne járnia hozzá.
2015. szept. 12. 10:34
Hát, bakker, itt a legkisebb probléma az, hogy nem kívánja a szexet. Ha két éve jár rendszeresen pszichológushoz, és itt tart, akkor váltani kéne talán. Ha egyszer elvitték, de nem történt változás, ezért nem vitték többször, akkor a szülőkkel is baj van. Két év elteltével lassan kezd belemerevedni ebbe az állapotba, egyre nehezebb lesz kimozdítani belőle. Nem akarlak ijesztgetni, de a legjobb úton van, hogy egy teljesen életképtelen felnőtt váljon belőle.
Sokat nem tehetsz, csak annyit, hogy rábeszéled őt is, a szüleit is, hogy kérjék szakember segítségét.
2015. szept. 12. 10:36
6/11 A kérdező kommentje:
kimondta hogy nm jar. azota minden heten 1-2szer viszik pszichologushoz.
Járjon másikhoz, mivel nyilvánvalóan semmire sem jó az aktuális.
2015. szept. 12. 12:01
8/11 A kérdező kommentje:
a honap vegen viszik a szulei olyanhoz aki spontan az ilyenekkel foglalkozik.
Rendes tőled, hogy kitartasz mellette, minden tiszteletem az ilyen férfiaké.
Másik pszichológus, előbb-utóbb megtörik a jég szerintem, ha továbbra is kitartasz mellette.
2015. szept. 12. 17:31
10/11 A kérdező kommentje:
Barmennyit varok ra. mert szeretem.a kor kulombseg sem erdekel. haverok azt mondjak hogy hagyjambott mert ahogy en kinezek mar 5 perc mulva mas csajom lenne. de nm erdekel az ok velemenyuk en ebbe a lanyba szerettem bele. es eletem vegeig kitartok mellete ha kell.
Kapcsolódó kérdések: