Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hagyjam ott a baratnomet csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam ott a baratnomet csak mert nem eleg sznob?

Figyelt kérdés

Nem is az hogy nem eleg sznob, hanem egyenesen mocskosul igenytelen, az en igenyeimet, velemenyeimet meg tulzasnak tartja.

Legutobb kozolte h azert vagyok biztos ilyen mert egy elkenyeztetett idiota voltam. Ilyeneket mond csak mert zavar h mocsokban el. Kisebb vagyonnal is lehet igenyesen elni. Inkabb atgondoltsag mint penz kerdese.

Szoval hagyjam itt mielobb? En tenyleg csak jot akarok, cserebe lekezel h szokjak hozza a helyzethez, ne akarjam jobba tenni.

2014. jún. 30. 14:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyikőtök sem normális...
2014. jún. 30. 14:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Az ellentétek vonzzák egymást...
 3/7 anonim ***** válasza:
50%

mondj már egy-két példát, mi az, hogy sznob. ha egy szánalmas márkás ruhás sznob vagy, az gáz, de ha pl. nem szeretnél eladó lenni a CBA-ban, az normális. És persze, ha emellett nem anyádék tartanak el:D

Így nem tudlak elítélni, segíts:D

4/7 A kérdező kommentje:
Mert konkretan most lakasfelujitast vegzek nala, de mindennel elegedetlen vagyok. Tole meg folyton azt hallom h de nem o tehet arrol, h naluk milyen szar, meg legyek megertobb a csaladjaval.
2014. jún. 30. 14:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Aki és ami ő maga,az neked kevés,neki meg sok az,amit elvársz tőle.Fájó pont számára,ahogy lenézed és lekezeled,mert már bocs,de tényleg így van a soraid alapján.Szóval nem illetek össze,jobb,ha hagyjátok egymást.Keress olyan nőt,aki képes vagy becsülni.
2014. jún. 30. 14:51
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Miben mutatkozik meg az otthona igénytelensége?

Mi például úszunk az adósságban, a házunk 12 éves, és nem tudjuk javítgatni az elromlott dolgokat. Például ha eldugul a lefolyó, iszonyat sokat szerencsétlenkedünk vele, míg újra lehet használni, mert nincs pénzünk szakemberre.

Vagy pl volt egy vízporbléma, bepenészedett miatta a fürdőszaba fala elég durván. Újra kellene festeni az egész lakást, de örülünk, ha egy nap kétszer tudunk enni.

2014. jún. 30. 14:52
 7/7 A kérdező kommentje:

Ja nem, nem eppen errol van szo. Iszonyatosan sok energiamat olom bele, hogy jobb legyen neki, meg a tobbieknek is, a csaladja siman elutasit, es lassan o is ugy kezel engem mint valami elkenyeztetett kenyelmes bolondot.

Pedig kemenyen dolgozom azert, hogy emberhez meltoan eljenek, eljunk legalabb mi ketten es eleg jol haladok.

Szoval nem tudom. Ha ez atb.sz.as, akkor nagyon nem huztak le, mert nem segitettem tobbet mint amennyit egy alberletre koltenek, de akkor is. Ez durva.

Szoval minimum azt varnam el, hogy azt csinalja amit mondok, ajanlok azok utan hogy a wct nem tudja maga utan lehuzni kb vagy en szolok neki, hogy mosson mar fogat. Amugy nem ilyen volt a kapcsolat elejen csak sajnos sok problemam volt es nem figyeltem oda ra kellokepp, most meg olyan lett mint egy diszno, es persze en vagyok letolva mert tulzottan magasak az igenyeim....

2014. jún. 30. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!