Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan leptel tul a megeroszakolason?
Megeroszakolt egy ferfi akinek mellesleg van parja.
A nocskeje meg hetek ota zaklat h szalljak le rola mert azthiszi kell nekem az a paraszt ! Nem tudom tul tenni magam ezen.
valaki segitene?
19/L
Szerintem a kérdés kamu.
Ha egy nőt megerőszakolnak, akkor nem azon fog siránkozni, hogy a férfi nője zaklatja, hanem depressziósan fog azon kattogni, hogy őt megerőszakolta valaki.
Olyan jó, hogy ti így tudjátok mit tenne a másik. Engem is megerőszakoltak egy éve, szűz! voltam. Nem mondtam el senkinek, csak két hónapra rá, és pszichológushoz is magamtól mentem. Feljelentést nem tettem, nem akartam előidézni minden apró részletet, arra vágytam, hogy hazamenjek és lezuhanyozzak nem arra hogy meztelenül feküdjek egy asztalon.
Kérdező, szerintem mondd meg a csajnak, hogy akadjon le a témáról, lehet még el se hinné, hogy mit tett a nagy szerelme.
2 honapja tortent
Nyugtatokat szedek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!