Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan leptel ki egy szerető karjaibol?
Az erkölcsi oldalát ne firtassuk , a kérdésem nem erről szól!
Tudom hogy gerinctelen vagyok, ez amolyan kölcsön kenyér vissza jar-nak indult, és itt ragadtam.
Sajnos én vagyok az a fél , aki bele szeretett a másikba. Ő szeretni sem tud igazán, én tanítottam meg simogatni is.. azt mondja sosem szeretett senkit. Pedig kapcsolatban el. Egy Casanova, rengeteg lányt dug, én mégis vagyok olyan hülye, hogy maradok..mert kell..mert szeretem! Nem ígér semmit, és nekem sem kéne többre! De túl gyenge vagyok ahhoz hogy lépjek..és gyenge ahhoz hogy ne legyen rá szükségem..
Szeretem a parom, de alig szexelunk. Vele minden más..figyel rám, dicser , értékel. (akkor).
Ti hogyan tudtatok rávenni erre magatokat? A szakitasra?
Most jövök tőle..és érzem hogy nem jó már ez így
végy egy nagy levegőt és
zárd le
pont
ennyi volt
töröld a számát
én is full szerelmes voltam, nem tudtam szakítani. ha szakítottam is, ő nem hagyta annyiban, állandóan keresett engem kedvesen. imádtam, max. egy hét múlva mindig kibékültem vele. már magamat is utáltam emiatt.
aztán végül az segített, hogy egyszer nagyon megbántott, akkor jól összevesztem vele, megutáltam, és azóta nem akarom folytatni. nem szépen bánt velem, én begurultam, mondtam neki is nagyon nem kedvesett, kölcsönösen megsértődtünk, és ez szerencsére azóta is tart (2,5 hónapja). most bízom benne, hogy soha többet nem keressük egymást.
szóval ha találsz benne egy nagyon rossz tulajdonságot, az nagyon sokat segít. vagy generálj te egy veszekedést, hogy ő megsértődjön és szakítson veled.
mert szerelmesen, vita nélkül szerintem kegyetlenül nehéz kimondnai, hogy vége, majd ehhez hónapokon át tartani magad, főleg, ha ő továbbra is bepróbálkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!