Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megeroszakolt egy fiu, elmondt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megeroszakolt egy fiu, elmondtam a paromnak es en lettem bajban, nagyon felek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mar irtam ki ide kerdest, most ott tartok hogy elmondtam a paromnak mi tortent velem de a parom ismeri azt a fiut aki megeroszakolt.

A fiu tagadja hogy ez tortent, es a parom nagyon regota ismeri..

A masik fiutol felek hogy fog tenni valamit ellenem, mert elegge beteg es miutan megeroszakolt akkor is megzsarolt hogyha elmondom valakinek, vagy ala teszek ezzel, ramfog valamit es feljelent..még ő jelentett volna fel engem.

Nem tudom hogy mit tegyek ossze vagyok zavarodva, nem tudok gondolkodni segitsetek kerlek

2024. aug. 2. 15:20
1 2
 1/15 retektorta ***** válasza:
20%
Kamuzol. Ha nem, akkor menj a rendőrségre.
2024. aug. 2. 15:23
 2/15 anonim ***** válasza:
76%
Emlékszem a kérdésedre. Továbbra is azt mondom, ehhez semmi köze másnak. Felesleges volt elmondani neki. De egyébként fordulj a rendőrséghez.
2024. aug. 2. 15:24
 3/15 A kérdező kommentje:
2. Muszaj volt elmondanom mert ismerik egymast..kiderult volna.
2024. aug. 2. 15:27
 4/15 anonim ***** válasza:
31%

Ilyenkor keményebbnek kéne lenni de egyik megerőszakolt se az soha.

De szoval nem barát meg bnő ilyenekben a komoefens csak es kizárolag a rendorseg az plusz nem artana nőgyógyászati lelet is az meg jo lett volna frissiben vagy ha vannak egyéb nyomok pl ahol megszoritott véralafutás meg ezek. Latlelettel már konnyebb lenne, de ezt ugye senki nem intezi el.

Marad a kúttalan picsogás a gyk-n meg a pletykák meg ismik meg a sok felesleges kör.

2024. aug. 2. 15:28
 5/15 anonim ***** válasza:
61%
*nem barat bnő ilyenekben a kompetens soha
2024. aug. 2. 15:28
 6/15 anonim ***** válasza:
2024. aug. 2. 15:29
 7/15 A kérdező kommentje:
6. Igen, ezt en irtam ki
2024. aug. 2. 15:35
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Párodat dobd ki a francba, aztán mindegyikkel szakíts meg minden kapcsolatot. Segítséget barátoktól kérj ha bármelyiknek nem tetszik a dolog.
2024. aug. 2. 15:43
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jól tetted, hogy elmondtad neki így legalább tudod, hogy nem számíthatsz rá. Szakíts vele. A mocsok ganét pedig jelentsd fel fenyegetés miatt!
2024. aug. 2. 15:58
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
Vagy félrekúrtál vele és ezt találtad ki alibinek.
2024. aug. 2. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!