Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rajottem hogy a paromnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rajottem hogy a paromnak nincs sajat szobaja es ezert nem tudunk osszekoltozni, de miert nem vallja be ezt nekem?

Figyelt kérdés

Még otthon lakik es mivel sok testvere van, nincs sajat szobaja a nappaliba alszik. Sajnalom ot mert a tobbi testverenek van szobaja csak neki nincs.

Ossze akar koltozni egy kis idot kert tolem, de ennek az az oka hogy nem tud hova vinni engem, de nem meri elmondani ezt nekem.. Alberletbe nem akar menni.

Hogyan beszeljem ezt meg vele ha szegyelli elottem ezt?

júl. 31. 23:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
63%
És ha nálad költöztök össze?
aug. 1. 08:04
 12/15 anonim ***** válasza:
Biztos nem költöznék ne egy komplett családhoz,nem is tudom a párod mit kepzel.
aug. 1. 08:53
 13/15 A kérdező kommentje:
9. Koszonom ez nagyon hasznos volt!
aug. 1. 10:31
 14/15 anonim ***** válasza:
Mért nem hozzád költöztök? Hogyhogy eddig nem tudtad, nincs szobája? Hol randiztatok? Mindig csak nálad? Hány évesek vagytok? Ezt is jó volna tudni!
aug. 1. 12:07
 15/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, mért nem válaszolsz?
aug. 1. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!