Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 ev utan nem akar osszekoltozni, ugye bajt jelent?
Egy 23 eves lany egy 24 eves fiu.
Mindketto a szuleinel lakik. A fiu jol keres.
Nem akar a fiu osszekoltozni. Mindig csak elviszi a lanyt magukhoz es napokig ott van. Aztan haza viszi. A lany semmit nem csinal, annyi az elete hogy a fiu elviszi meg hazaviszi.
Komoly kapcsolat 4 eve tart.
Baj van
A fiú jól keres és a lány? Én se tartanék el senkit. Úgy meg pláne nem, ha a másik egy szobanövény.
Ha mindketten dolgoznak és azonos mértékben be tudnak szállni a költségekbe, akkor jogos az összeköltözést "elvárni". Ha a csaj csak van a világban, akkor szerintem nem várhatja el a sráctól, hogy eltartsa.
Ez a lány mégis mi semmit csinál; tanul, dolgozik?
Ha a szüleidnél héderezel, akkor ne másoktól várd el, hogy eltartsanak, a barátod ha jól is keres, nem kötelessége.
Gondolom te vagy a lány. Igen bajt jelent. A kapcsolatotok a fiú részéről nem érett be az együttélés szintjére. Igen, ez jelentős probléma.
29/F
Gratulálok ennek a srácnak !
Végre olyan,aki gondolkodik is.
Egy év után összeköltöztem egy lánnyal,akinek a ruháin kívul semmije nem volt. Lakásom volt, tehermentesen,jó állásom. Tönkretette az életem,és azét is,aki miatt elhagyott.És most vígan él, más könnyein át taposva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!