Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha sokat dolgozik és nem akar osszekoltozni?
Baratommal 5 éve vagyunk egyutt,de meg nem költöztünk össze. Egesz heten dolgozik,meg hetvegen is mert el kell tartani a családját, az apukája nem el már. Ha egyutt vagyunk akkor alszik,vagy csak pihenunk. Anyukaja kicsit beteges kezelésekre jar faj a háta,lába,hasa. 2honapja kb nem dolgozik. De nekem ez a dolog nem tetszik. Elvárja hogy a fia gurizzen,ahelyett,hogy ő is el tudna vállalni akar egy részmunkaidős állást is,ami nem megerőltető 4 órában. A vallása miatt ő nem engedi,hogy hozzajuk koltozzek.
Ezen a nyaron se voltunk sehol és engem már teljesen kikeszit,hogy ennyiből áll az egesz kapcsolatunk, én már szeretnek elköltözni,utazgatni és a tobbi. A kiutat sem latom ebbol,mert az anyukaja nem fog már fiatalodni,így kb a paromnak kell majd istapolni anyagilag..Neki emiatt nincsen semmi penze,ideje,elete. Nagyon sajnalom ot,nem tudom mi lehetne a megoldas..
20/L
Te mit csinálsz? Ennyire különbözik a tempótok?
Ha pl tanulsz, akkor pont nem annyira rossz helyzet ez, mert jelenleg a tanulással kell foglalkoznod. Ha majd saját életed lesz, akkor lehet érdemben gondolkodni a továbbiakon.
Ha a vallása tiltja, hogy te hozzáköltözz, akkor milyen terved van a jövőre? Tudod, hogy milyen tiltások vannak még az életében? Nehogy valami durva rád nézve hátrányos dolog is legyen.
Egyet értek hogy éhendöglik a 4 órás munkától, de legalább a fiának nem kéne ennyit gürizni. Ki fog merülni a srác, leesik lábáról, akkor ki gondoskodik a családról? Meg mi az hogy körmös? Én akárhányszor nehezebb anyagi helyzetbe kerültem, az ilyesmiről mondtam le egyből.
Nem gondolom hogy jó irányba halad ez a dolog, jártam munkamániás sráccal, szakítás lett belőle. Nem bírtam hogy alig vagyunk együtt, meg akkor is csak alszik. Próbálj meg beszélni vele hogy meddig tarthat ez, de van olyan is h szimplán kirakatja magát a srác, mert nem akar megbántani, fél bevállalni hogy szakítson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!