Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Trogerseg, hogy a volt baratno...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Trogerseg, hogy a volt baratnomnek nem segitek lakast keresni? Par hete szakitottunk. Neki ugy alakult, h el kell koltoznie, m eladjak a lakast. Nem eltunk egyutt. Azt mondtam neki, h lakast segitek keresni neki, de ugyis osszekoltozunk. Viszont

Figyelt kérdés
Ígertem, h segitek neki lakast nezni. Aztan par napra ra szakitottunk. Egyebkent ingatlanos vagyok. Trogerseg cserbenhagyni most?
2021. júl. 11. 12:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%

Sztem igy igen. Foleg, akkor ha neked nincs seki mas a kepben.

Ha igatlanos te is jol jarnal meg o is.

Ha penzbeli segitsegrol van szo, azt ne.

2021. júl. 11. 13:02
 2/11 anonim ***** válasza:
85%
Attól függ miért szakítottatok.
2021. júl. 11. 13:10
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem vokt semmi veszekedes. Mondjuk eleg ge..nyo modon viselkedtem vele , hulye modjat valasztottam a szakitasnak, de o nem csesztetett
2021. júl. 11. 13:11
 4/11 A kérdező kommentje:
Csak szoget utott a fejembe, h igertem neki szakitas elott 2 nappal is, h segitek
2021. júl. 11. 13:12
 5/11 anonim ***** válasza:
91%
Szép kis alak vagy, ígérgetsz fűt-fát, aztán annyit ér a szavad, mint a lepkepuki. Segíts már neki, legyél ember.
2021. júl. 11. 13:18
 6/11 anonim ***** válasza:
94%

Ha ingatlanos vagy pláne segíts.

Megcsalt tönkretett vagy bármi ??

Akkor meg ? Segíts neki ha tudsz.

2021. júl. 11. 13:19
 7/11 anonim ***** válasza:
94%
Ha már egyszer megígérted hogy segítesz neki akkor ne hagyd őt cserben
2021. júl. 11. 13:20
 8/11 anonim ***** válasza:
94%
Segíts,már ha igényli..
2021. júl. 11. 13:21
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Ha világtalan hát segítsen magán ahogy tud... Nekem sem segített senki amikor bajban voltam...
2021. júl. 11. 13:21
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
#9 Remélem ezekután sem fognak neked segíteni, ha ilyen rossz indulatú vagy másokkal szemben.
2021. júl. 11. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!