Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon mitől ilyen gyerekesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mitől ilyen gyerekesek a férfiak?

Figyelt kérdés

Klasszikus szituáció:

Nő , férfi hazaér a munkából, pali be a fotelba a tv elé, vagy székbe a videójáték elé.

Nő mosogat, pakol, főz, tereget, pultot törölget, megint mosogat .

Ez egy átlagos pár.

Mitől lettek ilyen lusták a pasik és hogy a pokolba lehet ezért férfiként tekinteni????

2024. júl. 29. 15:49
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
15%
Azért van ez mert mi általában olyan melókat csinálunk amiben el lehet fáradni. Tudom hogy hihetetlen,de az a megdöbbentő igazság,hogy vannak olyan munkák is amik több energiabefektetéssel járnak mint ülni a székben,néha bepötyögni pár betűt,meg nagy ásítozások közepette a műkörmeinket nézegetni.
2024. júl. 29. 16:15
 12/30 anonim ***** válasza:
55%

Nálunk a nő kifejezetten szeret főzni. A konyha az övé. Engem max megkér, h segítsek ebben-abban, de egyikünknek se jó, ha zavarom. Én addig teregetek, v porszívózok, vagy bármi. Amióta van mosogatógép, azóta sokkal kevesebbet mosogat mindkettőnk. Szerelés, meg műszaki meg ilyenek az én dolgom, de ezt rám is hagyja.

Vagy nem elég jó példa?

2024. júl. 29. 16:20
 13/30 anonim ***** válasza:
16%

Tehát az a felnőttes, ha a hétköznapi robot szarságokat csinálod? Elég a munka munkaidőben, az összes többi szabadidőm megy a hobbimra, szórakozásomra és kiteljesedésemre, akár gyerekes valaki szemében, akár nem. Amit meg meg kell csinálni, azt a leghatékonyabban, leggyorsabban, legpraktikusabban, hogy a lehető legkevesebb időt vegye el.

Amúgy hogy nézne ki a szemedben egy ideális szituáció a férfi részéről? Mit csinálna?

2024. júl. 29. 16:21
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
12-es….mert minden nő csak ül szerinted? És ha haza érnek akkor nem fáradnak el? Vagy mi? Tudom, hogy hihetetlen de nem csak ti végeztek ám munkát. Mondjuk én heti 6 napot dolgozom 12 órában és képzeld tudom utána végezni az otthoni teendőket is. Durva mi? És nem egyedüli eset vagyok. Rengetek nőt ismerek aki még a pihenőnapján is elmegy beugrósnak. Még ugye a gyerek is. Otthoni dolgok. Pasika meg otthon alszik…
2024. júl. 29. 16:25
 15/30 anonim ***** válasza:
50%
A férjed ilyen gyerekes, nem a férfiak. Azért ilyen, mert megteheti, mivel a felesége ahelyett, hogy megbeszélné vele, hogy gondja van, a gyakorin puffog nagy általánosítva.
2024. júl. 29. 16:29
 16/30 anonim ***** válasza:
74%

Csak az a baj 16-os, hogy ez nem nagy általánosítás, hanem ez tényleg igaz a nagy részére.

Abban bizony igazad van, hogy nem itt kéne puffogni hanem a férjnek kellene mondani…..de lehet már azon is túl van.

2024. júl. 29. 16:34
 17/30 Senior Séf ***** válasza:
12%

A férfi mindig nagyobb dolgokra volt hivatott, mint holmi házimunka. Hétfejű sárkányok, farkashordák, ellenséges országok serege, árvizek, tűzvészek fenyegették országát és családját. Ott érezte magát elemében, az erőn felüli tettek mezején, az "ez jó mulatság, férfimunka volt" halálos fáradtságában.

Mosogatás közben nem tud kiteljesedni, a kezébe nyomott bevásárlólista sem adja meg számára a férfilét szépségét és kínjait. Tengődik csak anélkül, hogy tudná, igazából mi is a baja. Irodában dolgozik, anélkül/ahelyett, hogy megismerné a kétkezi munka kézzelfogható napi sikereit, az örökkévalóságnak alkotás felemelő kéjét.

2024. júl. 29. 16:54
 18/30 anonim ***** válasza:
51%
Oké-oké, de a gémerkedés előtt azért nyugodtan elmosogathat, utána mehet vissza a csatába.
2024. júl. 29. 16:59
 19/30 anonim ***** válasza:
82%
Én pedig azokat a nőket nem értem, akik becsicskulnak az ilyen pasiknak.
2024. júl. 29. 17:14
 20/30 anonim ***** válasza:
19-es….ez nem kimondottan becsicskulás. Csak ha mondjuk az elején nem így ment és az utobbi időben változott meg az egész. A többségiben ez így van. Először mindig a jobbik oldalukat mutatják az emberek. Aztán utána jön a hidegzuhany. És ugye a normális emberek nem egyből dobják az egészet hanem próbálnak változtatni….ez nem becsicskulás, hanem próbálkozás, tűrés annak reményében hogy ez jobb lesz.
2024. júl. 29. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!