Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon mitől ilyen gyerekesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mitől ilyen gyerekesek a férfiak?

Figyelt kérdés

Klasszikus szituáció:

Nő , férfi hazaér a munkából, pali be a fotelba a tv elé, vagy székbe a videójáték elé.

Nő mosogat, pakol, főz, tereget, pultot törölget, megint mosogat .

Ez egy átlagos pár.

Mitől lettek ilyen lusták a pasik és hogy a pokolba lehet ezért férfiként tekinteni????

2024. júl. 29. 15:49
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
61%

csá. azt én sem tudom

nekem a párom nem engedi hogy csináljak valamit, mindig ő meg ő, mert jobban mwgcsinálja én meg hagyom a fenébe akkor. aztan panaszkodik

2024. júl. 29. 15:50
 2/30 anonim ***** válasza:
24%

Kérek bizonyító kutatás forrást, ami igazolja, hogy ez az átlagos!

Ennek híján nem tudom komolyan venni a kérdést.

2024. júl. 29. 15:51
 3/30 A kérdező kommentje:

Mondjuk én is leállítotom a férjem amikor pl egy koszos büdös vízzel szeretne felmosni…

De nyugi évente egyszer jut eszébe, szóval ultragáz..

2024. júl. 29. 15:54
 4/30 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom, az én férjem nem ilyen.
2024. júl. 29. 15:54
 5/30 A kérdező kommentje:

Én akivel beszélek nővel, mind arról témázik hogy mit fog csinálni ha hazaér, meg mit fog főzni.

Pasikat ilyenekről még kommunikálni sem hallottam…

2024. júl. 29. 15:57
 6/30 anonim ***** válasza:
31%
Igazolást még mindig nem látok, hogy ez az általános!
2024. júl. 29. 16:00
 7/30 anonim ***** válasza:
80%
Sajnos többségében igaz ez. Vannak normális faszik akikkel egységben az erő. De tényleg nagyon nagyon sok férfi van aki abszolút de semmit nem csinál. Dolgozik azt haza megy és ennyi…..ő fáradt. Közben meg a legtöbb nő is dolgozik, utána főz, takarít stb meg ha gyerek is van tanul vele. Férfiak ezeket azért ritkán csinálják😅 de ismétlem vannak normális faszik.
 8/30 anonim ***** válasza:
53%
Mert anyuci elkényeztette őket.
 9/30 anonim ***** válasza:
92%
Hàt figyelj, és egyedülàlló férfi vagyok. Amikor volt nàlam az exem nem hagytam hogy bàrmit csinàljon, kiszolgàltam. Viszont a nők részében van egy olyan bekattanàs hogy azonnal nekiesik majd puffog. Én szeretek kicsit lepihenni, majd késöbb pihenten nekimenni a munkànak. Volt is ebből konfliktus mert hazaértünk az exem gyorsan szaladt a mosogatóhoz. Mondtam neki hogy hagyja a fenébe egy óra múlva megcsinàlom, de nem. Akkor "jaj ugyanmàr" késöbb meg "mindig én csinàlom". Ott megmondtam neki hogy vagy hagyod hogy megcsinàljam amikor akarom (mindig van elmosva minden mert nem két étkészletem van) vagy ne panaszkodj. De olyan nincs hogy belopod a melót majd a szememre hànyod, vagy hogy felnőtt eberként csicskàztatsz. Ha kell kiszolgàllak nincs azzal baj, de ne generàld a konfliktust szàndékosan.
2024. júl. 29. 16:02
 10/30 anonim ***** válasza:
83%

10-es igen ilyen is van. Volt egy barátom aki szintén rámszólt, hogy ne rakodjak el, majd ő a kis pihi után. Nos a kis pihi után is szart az egészre. És én utána ezért puffogtam, mert nekem kellett.

Elhiszem, hogy te elpakoltál volna, de ez elég ritka dolog:(

2024. júl. 29. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!