Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elittárson összesen 40 darab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elittárson összesen 40 darab nő van? Vélemény?

Figyelt kérdés

Pár hete regisztráltam a csodálatos elittars.hu nevű oldalra 15 ezer forintért.

A keresési kritériumaim a következők:

- lakóhely: Budapest és 50 km-es körzete

- kor: max 35 év

Alig több mint egy hét után elfogytak a rendszer által kiajánlott nők* (kb. 100 darab). Ezek közül összesen 71 darab (megszámoltam) az, aki előfizető, tehát vissza tud írni. Nem mindenkire írtam rá, de azoknak akikre ráírtam, kb. a fele olvasta el az üzenetem, vagy nézte meg az adatlapom.

Tehát jó indulattal azt lehet mondani, hogy Budapesten és környékén a 35 alatti korosztályban van összesen 35 darab aktív női felhasználója az Elittárs nevű oldalnak!

Ezmiez?!? Ezért fizettem 15.000 köztársasági váltót?

*Ezután már csak 1-2 új embert ajánlott ki naponta, köztük olyanokat is, akik több száz kilométerre laktak. Többüket megkérdeztem, mind frissen regisztráltak. Tehát elfogytak a felhasználók!

júl. 28. 15:27
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
#10 Ott nincs match.
júl. 28. 20:12
 12/30 anonim ***** válasza:
61%
10. Na azok szép helyek még! Ezek nem átlagos és normális férfiak játszóterei, hanem a proli nőké, az egójukat pumpáló nőké, a dugópajtikat kereső nőké, a tartással nem rendelkező nőké, a szexisten pasiké. Full romlott hely az összes, bár ezek a generációk már ehhez szoktak hozzá!
júl. 28. 22:30
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
De amúgy legalább tényleg ellenőrzött, diplomás, magas beosztású/cégvezető nők ők? Meg gondolom te is? Mármint a névből gondolom, hogy ezt jelentené az elit? Akkor úgy nem gáz talán. Miket ellenőriztek nálad, ami bizonyétja, hogy elit vagy?
júl. 28. 22:55
 14/30 anonim ***** válasza:
Annyiban elit, hogy aki beleinvesztál ennyit, az elvileg komolyan is gondolja, és nem olyan, mint pl a tinder, ahova bárki beregel és csak az egotuningért szórakozik másokkal. A legtöbben elittárson tényleg magasabban képzett, egzisztenciálisan rendezett körülmények között élők, de nem kizárólag értelmiségi, diplomás kategória.
júl. 28. 22:59
 15/30 A kérdező kommentje:

Azt ellenőrizték, hogy kicsengettem-e a lóvét. 🤣

júl. 29. 06:26
 16/30 anonim ***** válasza:
Akkor annak tényleg semmi értelme. Ebben semmi elit nincsen.
júl. 29. 07:42
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Vigyázz kérdező, mert én azt hallottam az Elittársról, hogy piszok nehéz törölni az előfizetést. Volt is anno hatósági eljárás ellenük.

Én egy az Elittárshoz hasonló társkeresőre regisztráltam régen, és én is megszívtam (a nevére sajnos már nem emlékszem, de az aztán tényleg halott volt).

De lehet, hogy azóta orvosolták ezt a problémát, nem tudom. Csak gondoltam, felhívom erre a figyelmed.

júl. 29. 10:16
 18/30 anonim ***** válasza:
Nem nehéz törölni, 3perc nagyjából. Csak először be kell jelölni a kis négyzetet, hogy nem kéred az automatikus meghosszabbitást. Mert amúgy automatikusan vonják a következő időszak díját. Utána egy kattintással törölhető a profil is.
júl. 29. 10:21
 19/30 anonim ***** válasza:
Akkor azóta már megváltozott ezek szerint, köszi az infót!
júl. 29. 11:25
 20/30 anonim ***** válasza:
18. Tudnék mesélni róla mekkora egy hitvány, rakás sz*r oldal!
júl. 29. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!