Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elittárson összesen 40 darab nő van? Vélemény?
Pár hete regisztráltam a csodálatos elittars.hu nevű oldalra 15 ezer forintért.
A keresési kritériumaim a következők:
- lakóhely: Budapest és 50 km-es körzete
- kor: max 35 év
Alig több mint egy hét után elfogytak a rendszer által kiajánlott nők* (kb. 100 darab). Ezek közül összesen 71 darab (megszámoltam) az, aki előfizető, tehát vissza tud írni. Nem mindenkire írtam rá, de azoknak akikre ráírtam, kb. a fele olvasta el az üzenetem, vagy nézte meg az adatlapom.
Tehát jó indulattal azt lehet mondani, hogy Budapesten és környékén a 35 alatti korosztályban van összesen 35 darab aktív női felhasználója az Elittárs nevű oldalnak!
Ezmiez?!? Ezért fizettem 15.000 köztársasági váltót?
*Ezután már csak 1-2 új embert ajánlott ki naponta, köztük olyanokat is, akik több száz kilométerre laktak. Többüket megkérdeztem, mind frissen regisztráltak. Tehát elfogytak a felhasználók!
Azt ellenőrizték, hogy kicsengettem-e a lóvét. 🤣
Vigyázz kérdező, mert én azt hallottam az Elittársról, hogy piszok nehéz törölni az előfizetést. Volt is anno hatósági eljárás ellenük.
Én egy az Elittárshoz hasonló társkeresőre regisztráltam régen, és én is megszívtam (a nevére sajnos már nem emlékszem, de az aztán tényleg halott volt).
De lehet, hogy azóta orvosolták ezt a problémát, nem tudom. Csak gondoltam, felhívom erre a figyelmed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!