Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinevetnéd a párod, ha 5-6 darab ilyet kérne a születésnapjára tőletek?
2018. okt. 25. 20:35
4/12 anonim válasza:
Dehogy :D Gyerekkoromban én is imádtam (és most azon gondolkodom hol tudok ilyet venni holnap :D)
5/12 anonim válasza:
Ezeket az italokat én is nagyon szeretem.
6/12 anonim válasza:
Nem. Vennék neki meg magamnak is.
7/12 anonim válasza:
Nem az volt a kérdés hogy egészséges-e. Hadd igya, kit érdekel, meg mi közünk lenne hozzá? Majd ő eldönti, hogy él.
Am én sem nevetném ki, ha arra vágyik, szívesen kap tőlem többet is. (Nekem mondjuk a mars jobban bejött... :))
8/12 anonim válasza:
már mér nevetném ki? az gyerekesebb dolog lenne mint ez a milkyway ital.ha szereti, mért ne kérhetne ilyet? nemis értem ezt a kérdést igazából
9/12 A kérdező kommentje:
Én is gyerekkoromban ittam mindig :D
Pont ma sikerült kettő mars ízesítésűt találnom egy ABC-be de sajnos Milkiway-es nem volt :D
Ezért jutott eszembe a kérdés és mert lassan születésnapom lesz.
2018. okt. 25. 22:31
10/12 anonim válasza:
Nem nevetném ki. Vennék neki akár máskor is, nem csak a születésnapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!