Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek, hogyha megtudnát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, hogyha megtudnátok, hogy a barátnőtöket korábban egy másik férfi bántotta?

Figyelt kérdés

Elég friss kapcsolat, nagyjából 3 hónapja vagyunk együtt. Nála voltam, éppen a kanapén beszélgettünk olyan este 10 fele, és a legjobb barátnője felhívta. Mivel a barátnőm feje a mellkasomon volt, a beszélgetés mind két oldalát hallottam. A barátnőjét megerőszakolta a párja. Szegény lány sírt, stb, de már otthon volt szerencsére. A barátnőm mondta neki, hogy most igyekezzen megnyugodni, és aludni, és ma reggel elmentek a barátnőm nőgyógyászához, ha jól tudom. De ahogy beszélgettek, kiderült, hogy egyszer ezt már végig csinálták az én barátnőmmel.

Miután letette a telefont, megkérdeztem, hogy mi történt, és elmesélte, hogy 19 évesen volt egy nagyon bántalmazó párja, aki verte is, és a szex is inkább erőszak volt. Azt mondta, hogy sajnos az önbizalomhiány sokszor oda tud láncolni ilyen pasikhoz, mert mindent elhiszel amit mond, és könnyen manipulálhatóvá tesz. És neki is 1,5 év terápia kellett, hogy ezt fel tudja dolgozni.

Annyira sajnálom szegényt, és amikor este ő már elaludt, én még nem tudtam, és csak ezen agyaltam, hogy szegénynek milyen lehetett, és hogy hogyan képes erre egy férfi.

Egyszerűen azt hiszem, még nem dolgoztam fel az információt.😅

Ti hogyan állnátok ehhez?

(Én 25 vagyok, a barátnőm 22)

2024. júl. 28. 14:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
49%
Áruld már el, min röhögsz közben?
2024. júl. 28. 14:35
 2/12 anonim ***** válasza:
63%
Semmit. Semmi közöm a múltjához. Túllépett rajta.
2024. júl. 28. 14:44
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha terápiával már túl van rajta és feldolgozta, akkor neked nincs ezzel dolgod. Ha beszélni akar róla hallgasd meg, legyél együttérző, de ne faggasd, ne bánj vele emiatt másképp. Egyszerűen csak ne bántsd te is és mutasd meg neki, hogy nem csak ilyen kapcsolat létezik.
2024. júl. 28. 14:45
 4/12 anonim ***** válasza:
66%
Elmondom, hogy nagyjából semmit nem szólnak erre a férfiak, mert mindenki magasról szarik a másikra. Csak szakember hallgat meg. Ilyen lett a.vilag.
2024. júl. 29. 02:17
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
#1 Te a túlérzékenységedet/paranoiádat kezeltessed!
2024. júl. 29. 03:41
 6/12 anonim ***** válasza:
75%
Paranoia? Nevetős emoji egy ilyen szöveg végén? Kíváncsi vagyok hány nevetős fejet tennél ha a lányoddal történne egy hasonló.
2024. júl. 29. 08:57
 7/12 anonim ***** válasza:
43%
#6 az az emoji nem röhögést jelent, hanem azt, hogy zavarában saját magán mosolyog, mert nem tudja mit tegyen, mi a helyes. Nem a másikon nevet, hanem a saját értetlenségén, mert szégyelnivalónak gondolja, hogy nem ért a dologhoz.
2024. júl. 29. 09:02
 8/12 anonim ***** válasza:
75%
Oké, magyarázd meg hogy egy vigyorgó fej nem vigyorgást jelent. Legközelebb odanyomom egy részvétnyilvánítás végére, mert nem tudom mit tegyek.
2024. júl. 29. 09:15
 9/12 anonim ***** válasza:
18%
😅 elég baj az, ha részvétnyilvánításnál nem tudod mi a megfelelő
2024. júl. 29. 09:23
 10/12 anonim ***** válasza:
48%
Bocs, nem paranoiadat, az autizmusodat kezeltessed!
2024. júl. 29. 09:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!