Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is szűri fizetés alapján...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is szűri fizetés alapján a pasikat (vagy nőket)?

Figyelt kérdés

Fodrász vagy egy megyei jogú városban. 1-1,5 millió között szokot maradni, ha kifizetek mindent (saját helyem van).

Számomra fontos, hogy legalább a nettó 1 milliót keresse meg a párom. Elég sok szakma van amiveo ezt elég könnyen el lehet érni.

Így szerintem nem nagy elvárás.

Ti is számításba veszitek párkeresésnél a fizetést?

2024. júl. 27. 18:39
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Én csak annyit fűznék itt hozzá, hogy drága kerdezőnk jobb is, hogy nem közgazdászként dolgozik, elég szomorú, hogy ilyen nulla tudással diplomáig jutott! Mert láthatóan se a nyugdíjrendezerről nincs fogalma, se a hazai reálbérekről.

Kb. Annyira ért a közgazdaságtanhoz, mint Gréta Thünberg a klimatológiához, hogy elsüt pár unalomig ismert klisét és okosnak hiszi magát.

2024. júl. 30. 06:57
 32/34 A kérdező kommentje:

#30 Olvastam a hozzászólást, de elfelejtettem reagálni.

Dehogy lapát. Ez már teljesen más szituáció. Ekkor már szerelmesek vagyunk. Ekkor tamagotnám, hogy tanuljon ki valami újat, fejlődjön ha épp nincs szükség a jelenlegi munkájára.

1.6 millió nem lehetetlen. Jogász, gazdász, orvosi, IT diplomával meg lehet keresni alkalmazottént is. Sok szakmával pedig vállakozva.

2024. júl. 30. 07:29
 33/34 anonim ***** válasza:
32! Ugye tudod, hogy gyakorlatilag a férfiak 99.9%-át kiszórod? még ha az átlagbért varnad el, az is instant a potenciális pasik 60%-át kiejtené, de így ilyen nevetséges elvárasokkal, -már, ha nem trollkodsz, amire látok esélyt- gyakorlatilag örök szingliségre kényszeríted magad. Vagy lehet épp ez a cél?
2024. júl. 30. 07:56
 34/34 anonim ***** válasza:

33#

És ez még csak a pénz része. Aztan lehet lesz egy pasi akinek meg ő nem kell 😂

Mi is tök jól élünk 400-500-ból ( itthon dolgozunk) en a 7számjegyű bruttómat hagytam ott mert utáltam 😃 és vígan elvagyunk.

Saját ingatlan és kocsi is van...

2024. júl. 30. 10:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!