Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is szűri fizetés alapján...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is szűri fizetés alapján a pasikat (vagy nőket)?

Figyelt kérdés

Fodrász vagy egy megyei jogú városban. 1-1,5 millió között szokot maradni, ha kifizetek mindent (saját helyem van).

Számomra fontos, hogy legalább a nettó 1 milliót keresse meg a párom. Elég sok szakma van amiveo ezt elég könnyen el lehet érni.

Így szerintem nem nagy elvárás.

Ti is számításba veszitek párkeresésnél a fizetést?

2024. júl. 27. 18:39
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
56%
Én is. Nő vagyok és nincs kedvem eltartani egy pasit sem. Márpedig ha sokkal többet keresek, akkor akaratlanul is ez lenne. Én kozmetikus vagyok.
2024. júl. 27. 18:48
 2/34 anonim ***** válasza:
67%
És mindig adtok számlát?
2024. júl. 27. 18:52
 3/34 anonim ***** válasza:
36%
Mégis milyen fodrász vagy? Csak mert én 2500-ért járok. Te valami naiv libákat kihasználó hiéna fodrász lehetsz! És nyilván számlát sem minden esetben adsz...
2024. júl. 27. 18:58
 4/34 anonim ***** válasza:
76%
#3 azért mert egy gépi vágás 2500 Ft, attól még egy hajfestés lazán van 15000
2024. júl. 27. 19:14
 5/34 anonim ***** válasza:
49%
Birom, az osszes no aki aktualisan jobban keres a pasinal az tolja ezt a dumat. Ha fordul a kocka, akkor azert a srac penzelje, meg utaztassa ide-oda.
2024. júl. 27. 19:34
 6/34 anonim ***** válasza:
21%

Ide feltenni egy ilyen kérdést 😜

Gondolom kicsapja náluk a biztosítékot.

A másik fele meg nem érti hogy miért nem hullik az ölébe ingyen p.nci.

Bár én nem keresek jól, de nekem sem kell olyan pali akinek én fizetem a randit.

Mert sajnos egyre több a lehúzós, élősködő Pick virsli!

2024. júl. 27. 19:43
 7/34 anonim ***** válasza:
87%

Én nőként csak azt nem értem, hogy ti megkérdezitekaz elején mennyi a pasi fizuja? Vagy hogy kell ezt elképzelni?

Mert engem ez nem érdekel. Nyilván nem akarom én eltartani de eszembe nem jutott még megkérdezni mennyit keres mennyi megtakarítása van.

2024. júl. 27. 20:09
 8/34 A kérdező kommentje:

#2 KATA. De persze figyelek rá hogy papíron ne lépjem túl, ahogy mindenki. Sőt akik nem katások, azok nem is nagyon adnak számlát. Ahogy az építőiparban nem szokás, sőt más helyeken sem.

#3 2500 egy férfi vágás, ami 5-15 perc. Ezzel ki is jön a 10 ezres órabér minimum. De a melír 15-35 ezer, a balayage 20-30 ezer, női vágás 7-9 ezer. Ezekhez jön még a borravaló. És bem én vagyok a környéken a legdrágább. Illetve nálam a férfi hajvágás is 4 ezer. Sok sikert Debrecenben 2500-ért találni fodrászt.

#4 A festés nálam 12-20 ezer.

#5 Én nem vagyok rászorulva, másról nem tehetek.

#6 Ez nekem is feltűnt. Már egyre több pasi van, aki még az első randit sem hajlandó fizetni. 😂

#7 Azt, hogy mi a munkája. Abból elég jól lehet következtetni, illetve pár randi alatt azért kiderül. Ha valaki egy gyárban összeszerelő az valószínűleg nem olyan jól. Ha építőipari vállakozó, programozó akkor szinte biztos, hogy jól.

2024. júl. 27. 20:46
 9/34 anonim ***** válasza:
79%

Attól hogy mások adót csalnak elnézést "figyelnek" az nem menti fel őket és téged sem....

Úgy kéne számolni hogy mennyi lenne a fizetésed ha például úgy adóznál mint egy múltnál egy mérnök.

Mert például lehet hogy egy mérnök kevesebbet keres mint te mert rengeteg adót fizet míg ti csak "figyeltek". És ezen a ponton pedig olyan férfiak esnek ki nálatok akik amúgy normális emberek és nem élősködnének rajtatook. Ezt kéne talán átgondolni.

2024. júl. 27. 20:53
 10/34 anonim ***** válasza:
90%

Ahogy irtak mar, az agyoniskolazott fodrasz/pillas/kozmetikus KATAs csajok csak azzal nem szamolnak, hogy a szarul kereso pasi totalba be van jelentve. Mindent fizetnek utana. Barmi tortenik elmegy tappenzre, meg rendes nyugdija lesz hiaba keres csak 5-600 ezret. Megegyszer ennyi jarulekot kifizetnek utana.

Ez a katas trukkozes addig jo, amig nincs baj, mert a nyugdij ebbol kemeny 60 ezer Forint lesz.

Covid alatt ti akartatok eloszor ehen halni, holott elvileg elotte evekig milliokat kerestetek.

2024. júl. 27. 21:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!